Blondina a dezvăluit cum reușește să pregătească oul perfect, moale în interior.
Carmen Grebenișan este o cunoscută creatoare de conținut, cu sute de mii de urmăritori pe rețele de socializare, acolo unde reușește de fiecare dată să împărtășească cu toți cei din mediul online numeroase aspecte din viața ei personală și profesională. Este admirată pentru fotografiile sale și pentru toate sfaturile pe care le oferă în anumite situații, iar când vine vorba de modă și tehnici de îngrijire, cu siguranță reușește să atragă atenția de fiecare dată.
Mereu cu zâmbetul pe buze, împarte în comunitatea din online toate lucrurile pe care le trăiește de zi cu zi, dar și rutina ei ce ține de alimentație, îngrijirea părului, tenului sau machiaj. Nu mai este un secret faptul că arată impecabil, iar acest lucru este datorat stilului de viață sănătos pe care îl abordează, iar de fiecare dată când are ocazia, împărtășește cum anume putem să ne schimbăm rutină în totalitate, pentru a avea grijă de corpul nostru.
Cum pregătește Carmen Grebenișan oul fiert perfect
Citește și: Cum reușește Carmen Grebenișan să se organizeze într-o zi cu foarte multe activități: “Mă cert pe mine!”
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro
Citește și: Carmen Grebenișan, apariție uluitoare. Fanii nu au recunoscut-o
De această dată, Carmen a lăsat secretele de frumusețe deoparte, astfel că a dezvăluit prin câteva fotografii, cum reușește să obțină un mic dejun perfect și sănătos, potrivit pentru orice dimineață, iar mediul online este de fiecare dată de ajutor. Aceasta a găsit secretul pentru ca ouăle fierte să iasă perfect, albușul să rămână făcut în totalitate, fără urme de moale, iar gălbenușul să rămână unul cremos și delicios.
Tânăra a postat videoclipul din care s-a inspirat.Cu cât este adăugată mai puțină apă peste ouă, cât să le acopere doar pe jumătate, cu atât ouăle noastre pentru micul dejun vor ieși perfecte. În momentul în care sunt puse la fiert, acesta trebuie să mai stea 6 minute în oală, cu capacul pus, iar în momentul în care le curăță, vă puteți bucura de bunătatea lor.
“Am descoperit metoda prin care ies ouăle fierte perfecte. Albușul este perfect făcut, tot, fără urme de moale, iar gălbenușul este cremos.”, a spus Carmen Grebenișan pe rețelele de socializare.