Trucul simplu inspirat de la Kate Middleton a făcut înconjurul lumii! Ce face Ducesa de Cambridge pentru a arăta mai tânără de fiecare dată

Ce truc stilistic folosește Ducesa de Cambridge
Ce truc stilistic folosește Ducesa de Cambridge

Kate Middleton folosește acest truc simplu pentru un look elegant și foarte discret! Află ce spun profesioniștii și cum ai putea să îl pui în practică:

Kate Middleton are un aspect impecabil și chiar dacă este discretă din toate punctele de vedere, reușește cu brio să atragă toate privirile. Ducesa de Cambridge, ajutată de echipa ei, are grijă să bifeze apariții perfecte, lucru pe care cu toții l-am observat. În ultima perioadă, aceasta a început să apeleze la un truc foarte simplu care îi scoate în evidență trăsăturile și o ajută să ascundă anii de pe chip.

Ce face Ducesa de Cambridge pentru a străluci la fiecare eveniment?

Citeste si: Regina Elisabeta consumă acest aliment în fiecare zi, înainte de micul dejun! Cât costă și ce include desertul regal

Ce truc stilistic folosește Ducesa de Cambridge?

Kate Middleton a împlinit vârsta de 40 de ani în urmă cu doar câteva luni și se numără printre cei mai activi membri ai familiei regale. Ducesa de Cambridge și-a schimbat stilul de a-și aranja părul, lucru pe care mulți l-au remarcat și l-au

luat drept exemplu. Soția prințului William nu își mai lasă părul peste umeri, în față, și nu mai poartă nici buclele lejere cu care ne-a obișnuit, ci a abordat un stil mai proaspăt care o întinerește considerabil.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Fanii Ducesei au observat, la ultimele sale apariții publice, că poartă părul perfect drept, aranjat după urechi, pentru a-și accentua osatura elegantă a chipului.

Citeste si: 20 Curiozităţi despre Regina Elisabeta a II–a. Este singura persoană care poate conduce mașina fără a avea permis

Ce truc stilistic folosește Ducesa de Cambridge
Ce truc stilistic folosește Ducesa de Cambridge[Sursa foto: Shutterstock]

Ce spun stiliștii despre noul stil abordat de Kate Middleton

Noile schimbări pe care le-a abordat Ducesa de Cambridge au fost observate pentru prima oară în timpul turneului regal din Caraibe.

De atunci, Kate a fost surprinsă tot mai des cu părul îndreptat la perfecție și cu cărare pe mijloc. Stiliștii sunt de părere că noua coafură a Ducesei este un mod subtil prin care își accentuează trăsăturile fine ale feței.

„Faptul că-și poartă părul dat după urechi o ajută să-și scoată în evidență pomeții și linia maxilarului, îi arată mai bine tenul luminos și atrage atenția asupra ochilor ei, ceea ce îi oferă o strălucire tinerească", a declarat hairstilista Lily Jeffreys despre look-ul sofisticat, dar relaxat în același timp.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Cine a fost Lady Diana, Prințesă de Wales. În data de 31 august 1997, Prinţesa Diana şi-a pierdut viaţa într-un accident de maşină

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies