Trucuri care te ajuta sa arati bine in poze

Trucuri care te ajuta sa arati bine in poze
Trucuri care te ajuta sa arati bine in poze

De multe ori ti se intampla sa nu prea ai ce alege din sutele de poze pe care ti le-ai facut, fiindca nu-ti place cum ai iesit. Noi iti oferim cateva sfaturi cu care poti sa „pacalesti” putin aparatul de fotografiat si sa arati bine in cat mai multe fotografii.

1. Daca ai tendinta sa clipeste in poze, inchide ochii inainte de a fi pozata si deschide-i usor inainte de a imortaliza momentul. Astfel, nu vei mai aparea in poze cu ochii pe jumatate inchisi.

2. Ca sa nu apari cu barbie dubla, alungeste-ti gatul si indreapta putin capul in fata. Poate ca ti se va parea putin ciudat, dar vei vedea diferenta in poze.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

3.

Machiajul chiar are un impact major asupra felului in care arati in poza. Cand fondul de ten pe care il folosesti e mai deschis decat culoarea pielii tale, exista riscul ca in poze sa pari mult prea palida. Incearca, totodata, sa folosesti un blush care sa-ti puna trasaturile fetei in valoare. Pentru cele mai bune alegeri, poti cere sfatul unui specialist.

4. Ai grija ca parul tau sa fie stralucitor si sa aiba volum.

Pentru a obtine efectul dorit, foloseste sprayuri speciale care redau stralucirea parului, iar pentru mai mult volum, iti poti face niste bucle lejere sau il poti tapa putin.

5. Pozeaza precum fotomodelele! Ca sa iesi cat mai bine in poze trebuie sa-ti dai seama care iti sunt defectele si cum le poti remedia. Daca pozezi mai mult, te vei obisnui cu camera si usor, usor, vei sti cu exactitate ce pozitii te avantajeaza cel mai bine.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies