Trucuri care te ajuta sa slabesti fara efort!

Trucuri care te ajuta sa slabesti fara efort!
Trucuri care te ajuta sa slabesti fara efort!

Vrei sa slabesti cateva kilograme sau doar sa-ti imbunatatesti stilul de viata?

Primul lucru pe care trebuie sa-l faci nu este sa schimbi ceea ce mananci ci modalitatea in care o faci.

Madeleine Shaw, nutritionist si autor de carti de retete, a dezvaluit pentru Daily Mail, cateva dintre cele mai eficiente obiceiuri alimentare pe care le poate adopta oricine, pentru un stil de viata sanatos.

Bea suc de lamaie. Un pahar cu apa de dimineata, in care puteti stoarce o felie de lamaie, este perfect pentru a va accelera metabolismul si pentru a-l ajuta sa elimine din toxine.



Adauga proteine. Unul dintre cele mai importante secrete pentru un stil de viata sanatos este de a  adauga fiecarei mese proteine. Fie ca ne referim la oua sau seminte de dovleac, alimentele bogate in proteine ajuta la mentinerea masei musculare si reprezinta o sursa de energie.

Otetul trebuie sa devina prietenul tau. „Otetul de mere este unul dintre ingredientele pe care eu personal il folosesc foarte des”, declara Madeleine Shaw, expert nutritionist.
Pe langa faptul ca este benefic pentru metabolismul tau, ajuta la absortia eficienta a nutrientilor.

Chiar ai nevoie de portia asta? Intrebarea esentiala este: am nevoie sa mananc sau doar imi doresc s-o fac? Daca te poti antrena incat sa schimbi dorinta cu nevoia, atunci vei avea mai mult control asupra obieceiurilor tale alimentare si-ti va fi mai usor sa refuzi ceva.

Mananca incet.

In saliva noastra exista enzima Amalyse, care este vitala pentru a digera mancarea. Asadar, cu cat mananci mai repede, cu atat saliva ta va avea mai putin timp pentru a-ti ajuta metabolismul sa arda grasimi.

Viseaza-te asa cum iti doresti sa arati. Poate parea de necrezut, insa daca iti petreci doua minute in fiecare zi, vizualizandu-te asa cum ti-ai dorit sa arati este mult mai probabil sa ajungi la greutatea ideala pentru tine.


Mananca la timp. Mananca la timp si nu astepta sa fii infometat. Incearca sa mananci portii mici la fiecare trei ore, in felul acesta nu vei ajunge sa te infometezi si sa risti sa mananci prea mult in momentul in care te asezi la masa.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Mananca oua.

Mananca un ou in fiecare dimineata. Cercetarile au aratat ca oualele contin leucina, un aminoacid care ajuta in procesul pierderii in greutate si reprezinta o sursa buna de proteine, ceea ce te va face sa te simti mai satul pe parcursul zilei.

Mesteca bine mancarea. Elouise Bauskis, nutritionist la centrul Nutricentre ne sfatuieste sa mestecam de 30 de ori fiecare inghititura. Elouise declara ca digestia incepe in momentul in care incepem sa mestecam ceva, asadar, cu cat mestecam mai mult mancarea, cu atat vom digera mai usor alimentele.



Nu manca pe fuga! Christianne Wolf, autoare a cartii „The Body Rescue Plan”, declara ca nu ar trebui sa mancam niciodata in timp ce ne uitam la televizor sau suntem in fata pc-ului. Daca atentia noastra va fi indreptata catre altceva nu vom fi atenti la cantitatea de mancare pe care o consumam, astfel ca este posibil sa mancam mai mult decat avem nevoie.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Toni

MAckenzie, de profesie psiholog, ne sfatuieste sa ne aranjam alimentele in farfurie incat sa arate apetisant, sa alegem alimente colorate si sa pastram portiile mici. De asemenea, este important sa ne cunoastem corpul si sa fim atenti la ceea ce ne transmite el. Daca vom manca incet, vom avea timp sa realizam cand ne-a trecut senzatia de foame si cand suntem aproape de ne simti satui.
Sursa: www.doctorulzilei.ro



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Prăjitura cu căpșuni, rețeta delicioasă a Elwirei Petrei. „Neapărat încercați rețeta asta”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies