Trucuri care te ajuta sa stimulezi in mod natural cresterea parului

Trucuri care te ajuta sa stimulezi in mod natural cresterea parului
Trucuri care te ajuta sa stimulezi in mod natural cresterea parului

Sa te bucuri de un par lung si sanatos nu este intotdeauna cea mai usoara misiune.

Trucuri care te ajuta sa stimulezi in mod natural cresterea parului. Sa te bucuri de un par lung si sanatos nu este intotdeauna cea mai usoara misiune. O multitudine de factori contribuie la cresterea parului si tu trebuie sa tii cont de toti acestia. O ingrijire corecta a parului va reduce ruperea parului si te va ajuta sa obtii o podoaba capilara mai sanatoasa si mai stralucitoare. Iata ce trebuie sa faci ca sa ai grija de parul tau:

Trucuri care te ajuta sa stimulezi in mod natural cresterea parului
Trucuri care te ajuta sa stimulezi in mod natural cresterea parului[Sursa foto: PixaBay]

Incearca o masca de par cu gabenus de ou

Parul fiecarei persoane creste in medie intre 0.5 si 1 centimetru pe luna. Nu prea ai cum sa accelerezi acest proces insa poti influenta calitatea firelor de par produse de foliculi. Exista mai multe metode prin care poti sa obtii asta si printre ele se numara aplicarea galbenusului de ou care contine lecitina si protein ace hranesc si fortifica firele de par.

Incearca un tratament cu ulei de ricin cald

Uleiul de ricin are proprietati antibacteriene si antifungice care vor ajuta la combaterea infectiilor de la nivelul scalpului ce afecteaza cresterea parului. In plus, uleiul de ricin contine acizi grasi Omega 6, vitamin E, protein si alti nutrient care hranesc scalpul.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Renunta la fumat

Fumatul reduce circulatia saguina la nivelul scalpului si al foliculilor de par, astfel ca scade aportul de oxigen si nutrienti de care parul are nevoie pentru a se mentine sanatos. Toxinele din fumul de tigara afecteaza sanatatea la modul general, inclusiv felul in care arata parul tau.

Consuma mai multe grasimi sanatoase

Grasimile sanatoase sunt extrem de importante pentru a avea un par frumos.

Este important sa obtii aceste grasimi din alimentatie, care vor hrani foliculii si iti vor face parul mai rezistent si mai stralucitor. Poti opta pentru alimente precum somonul, tonul, semintele de in, nucile, avocado, uleiul de masline.

Trucuri care te ajuta sa stimulezi in mod natural cresterea parului
Trucuri care te ajuta sa stimulezi in mod natural cresterea parului[Sursa foto: PixaBay]

Evita folosirea aparatelor de styling cu caldura

Uscatorul de par, ondulatorul si placa iti vor deteriora parul prin folosinta si il vor face mai uscat si predispus la rupere.

Ar trebui sa iti lasi parul natural sa se aseze pe umerii tai. Cu cat este mai sanatos, cu atat se va aseza mai bine. Si il vei mentine sanatos daca nu vei folosi prea des aparatele de styling.

Foloseste produse pe baza de keratina

Keratina este un tratament foarte bun in repararea parului deteriorat, dar si in protejarea acestuia si iti va face parul mult mai rezistent.

Keratina este o proteina naturala din care este alcatuit parul si aplicarea acesteia il va fortifica. Opteaza pentru un astfel de tratament cel putin odata pe luna.

Citeste si: Cat de eficiente sunt multivitaminele pentru cresterea parului?

Citeste si: Nutrienti care ajuta la cresterea parului: adauga-i in dieta ta!



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Sibel Taşçıoğlu, actrita din serialul „O dragoste”, vizitează România pentru un motiv surprinzător

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies