Trucuri de beauty care te ajuta sa economisesti timp dimineata! Uite ce trebuie sa faci

Trucuri de beauty care te ajuta sa economisesti timp dimineata! Uite ce trebuie sa faci
Trucuri de beauty care te ajuta sa economisesti timp dimineata! Uite ce trebuie sa faci

Daca vrei sa arati minunat fara sa petreci ore intregi in fata oglinzii trebuie sa recurgi la cateva trucuri care iti vor fi de ajutor. De ce sa nu dormi mai mult, daca dimineata vei fi pregatita pentru munca in timp record?

Pregateste-ti totul cu o seara inainte. Inainte sa te pui la somn asigura-te ca toate lucrurile de care ai nevoie dimineata sunt la indemana. Cel mai bine este ca produsele tale cosmetice sa fie organizate. Sa ai suportul pentru pensule, cutia cu cremele de fata si de ochi si cutia cu produsele de machiaj.  Toate acestea sa fie intr-un singur loc, de exemplu in baie. Astfel nu vei mai alerga prin toata casa sa cauti ceea ce ai nevoie.

Redu din timpul de coafare. Investeste in ustensile profesionale de coafare a parului. Iti vei injumatati timpul alocat acestei activitati. Uscatoare de par, placa de intins parul sau ondulatoarele trebuie alese cu multa atentie. Foloseste produse care sa iti protejeze parul de caldura si  documenteaza-te referitor la coafuri usor de facut in timp record. Sunt foarte multe tutoriale din care poti sa alegi.

Natural.

O alta modalitate de a economisi timp este sa iti lasi parul sa se usuce natural. Pana faci dus, pregatesti micul dejun, te speli pe dinti, te machiezi si te imbraci parul tau va fi aproape uscat. Fie ca il usuci putin cu uscatorul fie ca il prinzi intr-un coc, ai salvat timp pretios! O alta varianta este sa te speli pe cap seara.

Vopseste-ti spancenele la cosmeticiana.

Pentru a nu mai pierde timp cu nuantarea sprancenelor cu fard sau creion special dimineata, este bine sa apelezi la o cosmeticiana. Efectul este de durata iar sprancenele tale vor arata cu siguranta mult mai bine. Poti sa procedezi la fel si cu genele. Astfel sari peste partea cu aplicarea mascarei.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Epilarea profesionala.

Daca vrei ca parul nedorit sa nu iti mai dea batai de cap, apeleaza la servicii profesionale. Astfel vei fi scutita dimineata de minute bune de ras pe picioare. In cazul in care nu vrei sa cheltuiesti prea multi bani, poti sa te epilezi chiar tu, acasa, cu ceara.  Pentru 3- 4 saptamani vei uita de aceasta problema.

Prioritizeaza. Dimineata cand esti pe fuga, gandeste-te care sunt punctele tale forte si care sunt defectele pe care vrei sa le maschezi.

Ai cearcane? Nu uita de corector. Vrei sa iti evidentiezi obrajii? Sari peste aplicarea fondului de ten si foloseste doar un blush. Par imbacsit? Samponul uscat si o coada de cal te salveaza.

Aplica produsele de machiaj cu degetele. Daca esti grabita, foloseste-ti degetele pentru a te machia. Daca recurgi la bureti si pensule vei pierde prea mult timp atunci cand aplici fondul de ten sau blush-ul.

Foloseste produse 2 in 1. Econiomisesti foarte mult timp. De exemplu in loc sa aplici o crema hidratanta si un fond de ten, optezi pentru un produs BB cream care va acoperi tenul si il va hidrata. De asemenea rujul il poti folosi pe buze sau ca blush.

Sursa en.amerikanki.com



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies