Trucuri naturiste pentru buze crapate. Sunt super eficiente. Incearca-le si tu!

Trucuri naturiste pentru buze crapate. Sunt super eficiente. Incearca-le si tu!
Trucuri naturiste pentru buze crapate. Sunt super eficiente. Incearca-le si tu!

Aspectul buzelor este foarte important si cu totii stim ce disconfort simtim cand acestea sunt crapate. De multe ori insa nu gasim in comert, la magazinele de cosmetice, un produs care sa ne ajute asa ca n-ar strica sa ne orientam catre remediile naturiste, de cele mai multe ori foarte eficiente.

1. Mierea. Oricine are un borcan cu miere in bucatarie! Asa ca apeleaza cu incredere la el atunci cand simti ca buzele sunt uscate ori ca s-au crapat usor. Aplica miere pe buze in fiecare dimineata, pana cand simti ca lucrurile se indreapta, iar apoi continua sa folosesti balsamul! Mierea iti va hidrata intens buzele si datorita proprietatilor ei antibacteriale vei preveni craparea mai puternica a epidermei si aparitia unor infectii.

2. Ulei de masline. Ingredientul bun la toate, uleiul de masline, ajuta extraordinar de bine la inmuierea buzelor uscate datorita acizilor grasi omega 3 din componenta. Nu trebuie decat sa aplici cateva picaturi de ulei de masline pe buze zilnic ca sa le readai starea de bine. Foloseste-te de un deget sau de o discheta demachianta pentru a-ti tapota buzele, iar uleiul de masline se va usca in cateva minute.

La fel de eficient este si uleiul din seminte de in.

3. Lapte si petale de trandafir. Scufunda sapte-opt petale de trandafir in jumatate de ceasca de lapte si lasa-le la macerat cateva ore. Paseaza apoi petalele si fa o pasta pe care trebuie sa o aplici pe buze de doua-trei ori pe zi. In afara faptului ca da buzelor o nuanta trandafirie, aceasta masca netezeste buzele, inchide crapaturile si le vindeca.

Poti face si un balsam hidratant, tot din petale de trandafir combinate cu putina smantana. Aplica pe buze pentru o jumatate de ora si apoi indeparteaza, scrie andreearaicu.ro



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Vrei sa ai buze mari, dar n-ai buget pentru o interventie estetica? Uite cum rezolvi problema doar din machiaj

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies