Trucuri pentru a obtine o friptura frageda! Iata ce trebuie sa faci

Trucuri pentru a obtine o friptura frageda! Iata ce trebuie sa faci
Trucuri pentru a obtine o friptura frageda! Iata ce trebuie sa faci

Se apropie sarbatorile si cu siguranta ai pe lista ta de preparate favorite şi cateva fripturi. Dar pentru ca fripturile tale sa iasa foarte fragede, trebuie sa stii cateva trucuri foarte utile.

Carnea de porc

Cea mai simpla metoda de a obţine o friptura de porc foarte frageda este aceea de a marina carnea inainte de preparare. Nu numai ca va ajuta la fragezire, dar prin marinare vei putea sa-i oferi o gama larga de arome. Uleiul de masline, usturoiul, sosul de soia sau ghimbirul ofera o aroma deosebita fripturii de porc. Amesteca ingredientele, aşaza carnea de porc intr-o punga rezistenta resigilabila şi toarna peste ea amestecul obţinut.

Lasa carnea la frigider timp de patru ore sau peste noapte. Carnea marinata se va gati mult mai uşor, va avea o aroma delicioasa şi va fi foarte frageda.

Cum sa gatesti corect friptura de vita. Sfaturi esentiale pentru o masa ca la restaurant

De asemenea, poţi obţine o friptura de porc frageda şi fara marinare. Secretul este ii acorzi timp şi sa nu te grabeşti.

Daca vei gati carnea de porc prea repede sau la o temperatura prea mare, se va usca şi fibrele se vor intari. La cuptor, ar trebui sa laşi carnea de porc timp de 40 de minute pentru fiecare kilogram de carne, la o temperatura de 160 de grade Celsius

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Cea mai buna marinada pentru carnea de miel

Durata de preparare variaza in funcţie de grosimea bucaţii de carne.

Dupa ce carnea de porc s-a facut, scoate-o din cuptor şi las-o timp de 15 minute pe un platou pentru servit inainte de a o taia.

Sursa



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Claudiu Molnar, mesaj cutremurător la trei săptămâni de la înmormântarea Ancăi Molnar: „Mă topesc de al tău dor”. Gestul sfâșietor făcut de bărbatul îndurerat la mormântul soției

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies