Se apropie sarbatorile si cu siguranta ai pe lista ta de preparate favorite şi cateva fripturi. Dar pentru ca fripturile tale sa iasa foarte fragede, trebuie sa stii cateva trucuri foarte utile.
Carnea de porc
Cea mai simpla metoda de a obţine o friptura de porc foarte frageda este aceea de a marina carnea inainte de preparare. Nu numai ca va ajuta la fragezire, dar prin marinare vei putea sa-i oferi o gama larga de arome. Uleiul de masline, usturoiul, sosul de soia sau ghimbirul ofera o aroma deosebita fripturii de porc. Amesteca ingredientele, aşaza carnea de porc intr-o punga rezistenta resigilabila şi toarna peste ea amestecul obţinut.
Cum sa gatesti corect friptura de vita. Sfaturi esentiale pentru o masa ca la restaurant
De asemenea, poţi obţine o friptura de porc frageda şi fara marinare. Secretul este ii acorzi timp şi sa nu te grabeşti.
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro
Cea mai buna marinada pentru carnea de miel
Durata de preparare variaza in funcţie de grosimea bucaţii de carne.