Trucuri pentru ca rujul să reziste mai mult. Ce trebuie să aplici mai întâi pe buze

Trucuri pentru ca rujul să reziste mai mult. Ce trebuie să aplici mai întâi pe buze
Trucuri pentru ca rujul să reziste mai mult. Ce trebuie să aplici mai întâi pe buze

Află din rândurile de mai jos câteva trucuri pentru ca rujul să reziste mai mult.

Buzele frumoase și voluminoase sunt visul oricărei femei. Pentru a te bucura de un zâmbet șarmant, rujul poate fi aliatul perfect. Deși există pe piață rujuri rezistente, uneori este nevoie de unele trucuri, pentru ca produsul să reziste și mai mult. Descoperă în rândurile de mai jos ce trebuie să faci ca rujul să stea mai mult timp pe buzele tale!

Ce trebuie să aplici pe buze, înainte de a te da cu ruj

Citește și: Cele mai bune modalități de a aplica machiajul pe pielea uscată pentru o strălucire de lungă durată

Trucuri pentru ca rujul să reziste mai mult[Sursa foto: freepik]

Citește și: Cum să-ți conturezi fața. 5 moduri și sfaturi simple

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Înainte de a te machia, este nevoie de hidratarea pielii.

La fel se întâmplă și cu buzele, deoarece înainte de a aplica rujul, este nevoie ca buzele să fie pregătite. Indiferent că folosești ruj strălucitor, mat sau lichid, trebuie să folosești un balsam hidratant. După ce buzele vor fi hidratate, nu doar că rujul va arăta mai bine, ci și va rezista mai mult. Cu siguranță dacă vei aplica rujul pe buzele crăpate și uscate, efectul nu va fi cel dorit.
Nu trebuie să cheltui o avere pe un ruj, pentru ca acesta să reziste mult pe buzele tale. De cele mai multe ori, din cauza faptului că pe parcursul unei zile măncăm, bem lichide și vorbim, rujul dispare de pe buze. Unul dintre cele mai eficiente trucuri pentru ca rujul să reziste mai mult timp este folosirea pudrei. Se știe că pudra este produsul de machiaj folosit la final, pentru a fixa restul produselor aplicate pe ten.
Aceasta nu este utilă doar pentru machiajul tenului, ci și pentru buze. Totuși, în acest caz este diferit, deoarece, pentru ca rujul să reziste mai mult timp, trebuie să aplici puțină pudră înainte de a aplica pasul final, rujul. Aplicarea rujului este de obicei ultimul pas într-un machiaj. După ce ai terminat  întreg machiajul, tot ce trebuie să faci este să îți tapotezi buzele cu puțină pudră, să le conturezi cu ajutorul unui creion special, iar apoi să oferi culoare cu ajutorul rujului preferat.

Alte trucuri utile pentru ca rujul să reziste mai mult

ruj rezistent
ruj rezistent[Sursa foto: freepik]

Există o mulțime de culori de ruj potrivite pentru fiecare doamnă, indiferent de subtonul pielii sau de culoarea părului. Încă din antichitate, doamnele încercau să își coloreze buzele, sub diverse forme. În ziua de astăzi, femeile pot să se bucure atât de nuanțe nude, cât și de unele ceva mai îndrăznețe.

Chiar dacă alegi să porți un machiaj mai simplu la ochi, un ruj potrivit te poate transforma complet. Cu toate acestea, rujul roșu rămâne emblema senzualității și a feminității. Iată și alte trucuri extrem de utile, pentru ca rujul să reziste mai mult. Înainte de a aplica rujul poți folosi puțin fond de ten, pentru ca produsul să stea mai mult timp fixat. De asemenea, un alt truc este folosirea unui scrub de buze, înainte de machiaj.
Este important de știut că rujul va arăta mai bine pe buzele hidratate, fără crăpături. Mai mult, există la magazinele de specialitate primer de buze, care ne va ajuta să scăpăm de problema reaplicării constante a rujului pe parcursul zilei. Pentru ca buzele tale să fie voluminoase și frumoase, folosește un creion de buze de culoare identică cu cea a rujului, pentru a trasa conturul perfect. Ulterior, aplică rujul pentru a umple respectivul contur.

Trucuri pentru ca rujul să reziste mai mult[Sursa foto: freepik]

Citește și: Roberta își dorește să părăsească Casa iubirii! Concurenții o pun la zid: "Un bărbat serios nu caută așa ceva la o fată!"- kanald.ro

Citește și: EL l-a ucis pe bărbatul din Crângași! Dezvăluiri de ultimă oră despre crima care a îngrozit România- stirilekanald.ro

Există situații în care seara ești nevoită să mergi la un eveniment, însă nu ai timp să te machiezi din nou. Totuși, machiajul tău trebuie să fie mai special decât cel pe care l-ai purtat pe parcursul zilei. Soluția poate fi aceea de a șterge cu ajutorul unui șervețel demachiant rujul pe care l-ai avut și ulterior să aplici un ruj într-o nuanță mai puternică, fie roșu, vișiniu sau roz fucsia.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și utile sfaturi de frumusețe, precum și trucuri care te vor ajuta să obții cele mai bune rezultate în îngrijirea personală.

Trucuri pentru ca rujul să reziste mai mult[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Tendințele de manichiură pentru 2024

Cum să te îmbraci de Paște. 5 idei de ținute stylish și feminine!

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Cum se simte Bianca Comănici după ce a ieșit din operație: „Ai vrea să dai timpul înapoi”

Care au fost primele cuvinte rostite de Florin Piersic, după ce s-a trezit din anestezie? Medicii, noi detalii despre procesul de recuperare

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Robi o va pune la punct pe Roberta! „Mie nu-mi place modul tău de a aborda situațiile!” Aflați ce discuții aprige se vor isca din nou în Casa iubirii, sâmbătă, 18 mai, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies