Trucuri pentru dinți albi și un zâmbet de Hollywood

Trucuri pentru dinți albi și un zâmbet de Hollywood
Trucuri pentru dinți albi și un zâmbet de Hollywood

Zâmbetul perfect al vedetelor de la Hollywood este o alegere.

Chiar și celebritățile au nevoie să meargă periodic la medicul dentist și apelează la tratamente de estetică dentară pentru a scăpa de complexul unor dinți îngălbeniți ori a unei danturi imperfecte. Acum că știi că zâmbetul pe care îl admiri nu este întotdeauna o moștenire genetică, este rândul tău să afli ce poți face pentru a avea un astfel de look.

Din fericire, este mai simplu ca oricând să transformi dantura într-un zâmbet perfect alb, cu ajutorul soluțiilor stomatologice moderne. Albirea dentară profesională și fațetele dentare sunt acum accesibile pentru oricine își dorește dinți mai albi și un zâmbet impecabil, demn de orice copertă. Fațetele dentare reprezintă una dintre tehnici și garantează o dantură perfectă, în nuanța pe care o alegi, în timp ce albirea dentară profesională te ajută să obții un zâmbet cu până la 6 nuanțe mai alb. Citește în continuare și află ce avantaje îți oferă fiecare metodă în parte.

Fațetele dentare și zâmbet de Hollywood

La ce te gândești când auzi „zâmbet de Hollywood”? La un zâmbet perfect pe care îl poți obține într-o singură zi cu ajutorul fațetelor dentare. Acestea sunt piese protetice 100% personalizate, ce imită în cele mai mici detalii aspectul dinților naturali. Fațetele dentare îmbracă partea vizibilă a dintelui, astfel, obții un zâmbet alb, armonios, cu dinți drepți și perfect aliniați.

Avantajul principal pe care îl au fațetele dentare este acela că într-o singură ședință obții un zâmbet perfect, de care te poți bucura ani de zile. În plus, spre deosebire de dinții naturali, fațetele dentare din ceramică nu se colorează. Prin urmare, scapi de grija petelor inestetice de pe dinți și zâmbești cu încredere. Unde mai pui și faptul că sunt tolerate foarte repede de țesuturile moi, adică de gingii.

Strungăreața poate fi și ea mascată cu ajutorul fațetelor dentare. Dinții din față pot prezenta un spațiu inestetic, tocmai de aceea, este bine să știi că printre soluțiile moderne recomandate de medicii stomatologi se află și tratamentul cu fațete dentare.

Albirea dentară profesională în cabinet

Albirea dentară profesională, realizată în cabinetul de medicină dentară, este o procedură la care apelează foarte multe persoane care își doresc un zâmbet mai alb. Potrivit National Health Service, acest tratament este unul simplu, ce constă în aplicarea unui gel special pe suprafața exterioară a dinților, cu ajutorul unei tehnici moderne.

Pentru a obține rezultatele dorite este necesară activarea gelului de albire la o sursă de lumină albastră. Întreaga procedură durează între 30 și 60 de minute, în funcție de nuanța dorită. Procedura este complet nedureroasă, iar avantajul acesteia este că se poate realiza și într-o singură ședință. Astfel, dacă îți dorești un zâmbet cu până la 6 nuanțe mai alb, poți alege albirea dentară profesională, realizată la stomatolog.

Dinți albi pentru mai mult timp și după trucurile stomatologice

Dacă ai optat pentru fațete dentare nu trebuie să îți mai faci griji cu privire la petele care pot să apară ca urmare a consumului de cafea, tutun sau alimente colorate. Fațetele nu se pătează, iar îngrijirea acestora nu presupune nimic altceva decât o igienă orală corectă și vizite periodice la medicul stomatolog.

În cazul tratamentului de albire dentară profesională, este esențial să știi ce poți face acasă pentru a menține cât mai mult timp rezultatele obținute. În primul rând, medicii stomatologi recomandă o igienă orale corectă. Este bine să ai grijă de dantura ta printr-un periaj dentar, de cel puțin două ori pe zi, dimineața și seara, să folosești mijloace suplimentare de curățare, cum ar fi: ața dentară, apa de gură și dușul bucal. În al doilea rând, în cazul albirii dentare profesionale, stomatologii recomandă evitarea consumului de alimente pigmentate și băuturi carbogazoase. De asemenea, sunt necesare controalele periodice, odată la 6 luni, pentru un control stomatologic de rutină și o igienizare profesională.

Sursă poză: Pexels



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies