Trucuri pentru friptura de miel perfecta. Cum sa iasa rumenita uniform si suculenta

Trucuri pentru friptura de miel perfecta. Cum sa iasa rumenita uniform si suculenta

O friptura de miel perfecta, rumenita si care contine toate aromele si sucul delicios nu trebuie sa lipseasca de pe masa de Paste.

Uimitor, dar pentru ca friptura de miel sa iasa asa cum iti doresti nu trebuie sa faci nimic complicat, din contra, trebuie sa faci lucrurile cat mai simplu.

Secretul fripturii de miel perfecte consta in carnea pe care o alegi. Alege pulpa de miel pentru friptura de la masa de Paste, insa tine cont ca trebuie sa fie de calitate si foooarte proaspata, cumparata din locuri sigure sau procurata din surse de incredere.

Ingrediente

Pulpa de miel (aprox. 2 kilograme, carne proaspata)

1 capatana de usturoi plus 3 catei de usturoi extra

1 buchetel de rozmarin proaspat

Sucul de la o lamaie

Sare, piper proaspat rasnit

1.5 kilograme de cartofi

Ulei de masline

Citeste continuarea pe pagina 2 >>



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

MINIVACANTA DE 5 ZILE pentru toti romanii dupa PASTE 2017. Anuntul OFICIAL de la Guvern!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Oana, mama și tatăl său au fost găsiți morți în casa din Bistrița! Erau în țară de câteva zile și urmau să se întoarcă în Spania, dar au murit într-un mod cumplit

Hugh Grant dezvăluie detalii surprinzătoare despre noul film „Bridget Jones”: „Este extrem de amuzant, dar și foarte, foarte trist”

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Prima apariție publică a lui Michael Schumacher după 11 ani de la accidentul care i-a schimbat viața: Acesta a fost socru mic la nunta fiicei sale. Cum a arătat rochia de mireasă a Ginei, fata fostului pilot de Formula 1

"Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial