Trucuri pentru perioada de abstinenta in cuplu, in perioada postului

Trucuri pentru perioada de abstinenta in cuplu, in perioada postului
Trucuri pentru perioada de abstinenta in cuplu, in perioada postului

Ati decis sa tineti post si ti-e teama ca relatia voastra va avea de suferit, avand în vedere ca aveti, de regula, o viata intima activa? Ei bine, iata cum poti trece cu bine peste aceasta perioada de abstinenta si cum poti reusi sa întaresti legatura dintre voi în lipsa intimitatii.

Alegeti un nou hobby comun. Fie ca este un sport, un curs de dans, de gatit sau alta activitate de grup, unde atentia partenerilor rataceste mai greu catre ganduri provocatoare- orice ati alege, important este sa fie o activitate care sa va faca placere amandurora.

Alegeti un "safe word". În situatii în care unuia dintre voi i se intensifica brusc pofta de nebunii, puteti sa stabiliti un cuvant care sa semnaleze celuilalt partener ca exista un risc sporit de a ceda tentatiei. Stabiliti, de asemenea, "plan de atac" pentru astfel de situatii, care sa contina activitati menite sa va distraga atentia. Este foarte important sa comunicati. Spune-i partenerului atunci cand te simti tentata sa cedezi, fiindca atunci cand stie ce simti, îi va fi mai usor sa te sprijine.

Petreceti timp în compania altor cupluri care postesc. Daca sunteti în compania unor oameni care va împartasesc convingerile, va va fi mai usor sa evitati aceste situatii.

Citeste continuarea aici.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Antoni și Rebecca, întâlnire în afara casei. Mărturisirile emoționante pe care tânărul i le-a făcut brunetei. „M-a făcut să realizez că și eu m-am îndrăgostit.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies