Trucuri pentru un machiaj natural. Care sunt pașii pentru un machiaj perfect pentru zi!

Trucuri pentru un machiaj natural. Care sunt pașii pentru un machiaj perfect pentru zi!
Trucuri pentru un machiaj natural. Care sunt pașii pentru un machiaj perfect pentru zi!

Machiajul natural este cel mai realizat în zilele noastre. Însă știați câteva trucuri care vă pot ajuta să-l realizați mai simplu?

Aflați din rândurile următoare cum se aplică mai exact fontul de ten, într-un machiaj natural, cum se aplică și anticearcănul, dar și fardul de obraz. În plus, descoperiți și cum trebuie aplicat, mai exact, iluminatorul, cum trebuie să fie burețelul de machiaj, pentru un make-up reușit, dar și cum putem aplicăm mai bine rimelul și rujul.

 

Cum aplici fondul de ten atunci când realizezi un machiaj natural

Fondul de ten este baza machiajului nostru, indiferent că este un machiaj de zi sau de seară. Cu toate acestea, pentru a realiza un machiaj natural, ar trebui să ținem cont de faptul că nu trebui să existe goluri pe fața noastră, iar cu burețelul trebuie să coborâm cu nuanța chiar și pe gât, pentru a exista o continuitate a machiajului.

Un machiaj natural, machiaj care poate fi purtat în orice moment, orice eveniment, trebuie doar să știți câțiva pași și câteva trucuri esențiale.

(...) Am aplicat fondul de ten uniform, pe toată fața, m-am asigurat că am întins bine până la baza părului ca să nu rămână goluri și bineînțeles, un lucru foarte important, aveți grijă să aplicați aici pe mandibulă cu ce v-a rămas pe pensulă, coborâți ușor de pe mandibulă, pe gât ca să fie acoperirea cât mai naturală și mai uniformă ”, a precizat Ana Cucută, make-up artist.

Trucuri pentru un machiaj natural[Sursa foto: freepik]

 

Ce este corectorul și cum îl folosești pentru machiajul natural

Imediat după font de ten, aplicăm și corectorul. Cu toate acestea, în cazul în care cearcănele nu sunt atât de proeminente, specialiștii recomandă să nu îl folosim deloc.

După ce am aplicat fondul de ten, ar trebui să aplic concealer sau anticearcăn, pentru a acoperi zona sau anumite pete care există pe față.

Aici o să vă dau un pont, concealerul este un fond de ten cu putere de acoperire un pic mai mare, astfel, dacă nu aveți nevoie de acoperire mai mare și nu aveți niște cearcăne foarte profunde, nu-i nevoie să-l aplicați ”, a adăugat specialistul.

Trucuri pentru un machiaj natural[Sursa foto: freepik]

 

Cum se aplică fardul de obraz pentru machiajul natural

Ana Cucută este cea care recomandă să utilizăm, în machiajul natural, de zi, un blush cremos, iar în cazul în care nu dispunem de unul, putem să utilizăm chiar și un ruj.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Aplic un blush cremos, sigur că da, să știți că dacă nu aveți un blush cremos, puteți să aplicați fără nicio problemă ruj ”,

a precizat aceasta.

machiaj de zi ochi verzi
Trucuri pentru un machiaj natural[Sursa foto: freepik]
 

 

Cum se aplică iluminatorul

Iluminatorul este unul dintre cele mai utilizate produse de machiaj, motiv pentru care, pentru a ne asigura, totuși, că nu îl folosim în exces, ar trebui să utilizăm unul lichid.

Aplic și iluminator lichid. O chestiune foarte importantă este să aveți grijă la cantitatea de iluminator pe care o aplicați pe față, pentru că veți ieși afară la lumina soarelui și nu vreți să străluciți ca

un bec .”, a subliniat make-up artistul.

tutorial machiaj de zi
Trucuri pentru un machiaj natural[Sursa foto: freepik]
 

 

Cum trebuie să fie buretele înainte de a începe machiajul

Acest truc este cunoscut de majoritatea persoanelor, însă dacă nu ați aflat încă, înainte de a începe machiajul propriu-zis, burețelul de machiaj se recomandă să fie umed, nici uscat, dar nici foarte ud, ci umed.

Amestecăm toate aceste culori cu un burețel de machiaj. Este important să fie umed înainte de a-l folosi .”, a adăugat aceasta.

machiaj profesional acasa
Trucuri pentru un machiaj natural[Sursa foto: freepik]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

 

Cum se aplică rimelul

Chiar și rimelul este unul dintre cele mai utilizate produse de make-up, iar pentru a ne asigura că genele noastre arată așa cum ne dorim și ies în evidență, mascara trebuie să fie aplicată chiar de la baza genelor.

Bineînțeles, în machiajul ochilor, aplicarea de mascara și mie îmi place. Intru tot timpul așa la baza genelor și nu știu dacă știați, dar mișcarea asta, este o mișcare extrem de importantă, ca să reușim să pătrundem cu pensula printre gene ”, a precizat Ana Cucută.

machiaj de zi ochi caprui
Trucuri pentru un machiaj natural[Sursa foto: freepik]
 

 

Cum se aplică rujul

Nu în ultimul rând, pata care lipsea este chiar rujul. Așadar, obișnuim, majoritatea dintre noi, să facem și un contur al buzelor, înainte de a aplica ruj. Cu toate acestea, specialistul recomandă, ca în cazul în care buzele noastre dețin deja un contur bine definit, să nu îl mai depășim, pentru a nu da într-o altă extremă.

Se va folosi, la fel, un creion foarte natural, deschis la culoare, chiar culoarea buzelor, un roze. Mare grijă când vine vorba de depășit conturul buzelor, nu e nimic greșit în asta, însă trebuie să țineți cont de forma buzelor voastre, și dacă aveți un contur foarte bine definit, recomand să nu încercați să-l depășiți, pentru că se vede foarte ciudat ”, a încheiat specialistul.

Trucuri pentru un machiaj natural[Sursa foto: freepik]

Citește și: Cum transformi machiajul de zi, în machiaj de seară



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Cum se realizează un machiaj pentru tenul acneic

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies