Trucurile pe care le folosește Jamila în bucătărie pentru a scăpa de mirosul mâncării de pe mâini sau pentru a răci mai rapid cremele prăjiturilor

Trucurile pe care le folosește Jamila în bucătărie pentru a scăpa de mirosul mâncării de pe mâini sau pentru a răci mai rapid cremele prăjiturilor
Trucurile pe care le folosește Jamila în bucătărie pentru a scăpa de mirosul mâncării de pe mâini sau pentru a răci mai rapid cremele prăjiturilor

Jamila a împărtășit trucurile care îi fac viața mai ușoară în bucătărie.

Jamila este unul dintre cei mai îndrăgiți bloggeri culinari din țara noastră și împarte în mediul online de peste un deceniu cele mai diverse rețete și trucurile pe care le folosește în bucătărie.

Trucurile pe care Jamila le folosește în bucătărie

Citește și: Jamila, dezvăluiri din viața de familie! Cum este Jamila ca mamă și care sunt activitățile pe care le face alături de soțul său: „Sunt uneori strictă atunci când trebuie.”

Jamila
Jamila[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Jamila, dezvăluiri despre cum a început povestea de dragoste dintre ea și soțul său. Bărbatul a renunțat la țara natală: „Am lăsat totul pentru Jamila și am venit în România.”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Jamila a povestit, în cadrul emisiunii Asta-i România, două trucuri care îi fac viața mai ușoară în bucătărie și care cu siguranță o va ușura și pe cea a bucătăreselor.

Primul truc este legat de îndepărtarea mirosului de usturoi sau pește de pe mâini, iar al doilea truc ese ideal pentru bucătăresele care vor să răcească o cremă rapid.  „Un truc pe care îl fac de mai mulți ani și care m-a ajutat în bucătărie. Atunci când, de exemplu, curățăm pește sau usturoi și ne miros mâinile, putem folosi un truc pentru a scăpa rapid de miros. Ai nevoie de orice obiect de inox din bucătăria voastră, mergeți sub jetul de apă de la chiuvetă și frecați mâinile de orice parte a obiectului de inox, iar tot mirosul dispare.”,
a spus Jamila.

Jamila a dezvăluit două metode prin care poate răci crema rapid. „O cremă pe care vrem să o răcim rapid, o putem răci în două feluri. O punem într-un bol cu apă cu gheață și amestecăm până se răcește, fie luăm o tavă cât mai mare, punem toată crema în tava mare și amestecăm cu o spatulă până s-a răcit.”

, a mai adăugat Jamila.

Care a fost cel mai frumos mesaj pe care Jamila l-a primit pe rețelele de socializare

Jamila
Jamila[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Jamila a vorbit și despre cum i se pare toată această muncă pe care o depune în bucătărie, dar și care a fost cel mai frumos mesaj pe care l-a primit pe rețelele de socializare.  „E foarte frumos pentru că am o comunitate minunată, iar oamenii îmi lasă mesaje frumoase zi de zi. Nu simt partea asta grea pentru că știu că am schimbat viețile multor fete.

Cea mai simpatică a fost o doamnă care mi-a zis că fără mine nu s-ar fi căsătorit.”, a mai povestit Jamila.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Jamila, dezvăluiri despre cum a început povestea de dragoste dintre ea și soțul său! Bărbatul a renunțat la țara natală: „Am lăsat totul pentru Jamila și am venit în România.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies