Trucurile secrete la care au apelat fetele din cadrul emisiunii "Sunt celebru, scoate-ma de aici!", pentru a arata bine pe sticla

Trucurile secrete la care au apelat fetele din cadrul emisiunii
Trucurile secrete la care au apelat fetele din cadrul emisiunii "Sunt celebru, scoate-ma de aici!", pentru a arata bine pe sticla

Conform regulamentului, in reality-show-ul care s-a desfasurat in Africa de Sud, concurentele nu au avut acces la niciun accesoriu de infrumusetare tipic romanesc.

Totusi, stiind ce le asteapta, o parte din fetele prezente in concursul pentru titlul de "Regina a junglei"  au apelat la o serie de trucuri si improvizatii, astfel incat in timpul filmarilor sa arate cat mai bine.
De exemplu, Gina Pistol si Ruby au mers cu cateva zile inainte de plecarea in Africa de Sud la Tabya Eyelashes, un salon unde merg aproape toate vedetele autohtone, specializat in aplicarea, intretinerea si ingrijirea extensiilor de gene fir cu fir, folosind tehnologia japoneza.
Gina si Ruby au vrut sa se asigure astfel ca genele arcuite, le vor da o fizionomie cat mai aproape de imaginea pe care o afiseaza atunci cand sunt machiate.

Aceasta ar fi si una din explicatii pentru look-ul Ginei, care, "pe sticla", dadea impresia ca ar fi folosit mereu rimel.

Conform unor surse din anturajul concurentilor, tot Gina Pistol a gasit o solutie ingenioasa pentru a inlocui make-up ul.
Fosta vedeta Playboy s-ar fi folosit de cenusa ramasa dupa focurile facute in tabara din rezervatia sud-africana, pentru a se machia in zona pleoapelor, lucru care parea destul de evident in filmarile live difuzate de ProTV.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Cristina Șișcanu este total nemulțumită de toate lucrurile pe care o femeie trebuie să le facă, în zilele noastre, pentru a avea succes. "Doamnelor, nu vi se pare că o femeie face prea multe lucruri? "

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies