Trucurile unei femei sexy! Cum sa pari mai inalta in doar cateva minute

Trucurile unei femei sexy! Cum sa pari mai inalta in doar cateva minute
Trucurile unei femei sexy! Cum sa pari mai inalta in doar cateva minute

Putine femei sunt multumite cu adevarat de felul in care arata. In timp ce unele vor sa fie mai slabe, altele si-ar dori sa se ingrase putin, iar femeile care se simt prea scunde si-ar dori sa para mai inalte.

Daca iti doresti si tu sa pari o femeie inalta, nu trebuie sa-ti faci griji, deoarece stilistii au gasit o sumedenie de metode pentru a te face sa te simti cea mai sexy femeie din lume.

Imbraca-te cu haine de culori inchise

Hainele de culori inchise te ajuta sa pari mai slaba si mai inalta, asa ca alege un astfel de articol vestimentar pentru fiecare tinuta, indiferent de momentul zilei.

Daca doresti ca picioarele tale sa para mai lungi, opteaza pentru o pereche de pantaloni negri. Vor arata fabulos pe corpul tau si iti vor pune in evidenta formele, facandu-te sa arati incredibil de atragatoare, dupa cum vedem si in exemplele de pe shopamor.ro. Pentru o talie mai subtire alege un sacou cu croiala cambrata de un albastru inchis.

Opteaza pentru imprimeuri cu dungi verticale

Daca vrei sa pari mai inalta, alege haine cu imprimeuri cu dungi verticale, deoarece ochiul privitorului va fi atras de continuitatea dungilor.

Alege dungile verticale mai apropiate, deoarece dungile late si aflate la distanta unele de celelalte ar putea chiar „sa te ingrase”. Ai putea opta si pentru diferite aplicatii verticale, precum fermoarele, sau chiar pentru imprimeuri florale de mici dimensiuni. Cele de mari dimensiuni vor crea senzatia de volum si te vor face sa pari mai scunda.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Poarta bluze si rochii cu decolteu in „V”

Vedetele stiu cel mai bine sa-si puna in evidenta silueta si

inaltimea sau sa para mai inalte decat sunt in realitate. Iar ele adora rochiile si bluzele cu decolteuri in forma literei „V”. Acestea iti vor „alungi” gatul si iti vor face bustul sa para mult mai suplu. Trebuie sa eviti cu orice pret decolteurile rotunde, in forma de inima sau asimetrice.

Poarta fuste maxi

O fusta sau o rochie maxi, care porneste din talie, este legata cu o curea subtire si este purtata impreuna cu o jacheta scurta iti va alungi trupul si va crea impresia ca esti mult mai inalta, mai ales daca vei

purta si pantofi cu toc. Poti apela si la alte articole vestimentare cu talie inalta, care fac picioarele sa para mult mai lungi.

Poarta genti mici

Cu cat o femeie este mai scunda, cu atat geanta sa trebuie sa fie mai mica. O femeie mai scunda de 1,65 m nu trebuie sa poarte o geanta mai mare decat o cutie de pantofi. Daca geanta este de mari dimensiuni, discrepanta dintre aceasta si inaltime va scoate in evidenta statura mica.

Daca vei respecta toate sfaturile de mai sus, vei parea, brusc, mult mai inalta, iar procedeul de „inaltare” nu va dura decat cateva minute, atat timp cat va dura sa te imbraci inainte de a iesi in oras!



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Cum să-ți atragi soțul de vis: 5 tehnici de manifestare care funcționează

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies