Trupul de invidiat poate fi obtinut cu ajutorul procedurii de liposuctie!

Trupul de invidiat poate fi obtinut cu ajutorul procedurii de liposuctie!
Trupul de invidiat poate fi obtinut cu ajutorul procedurii de liposuctie!

Ai tinut cure de slabire nenumarate, insa niciodata nu ai multumita de rezultate? Faci sport, insa grasimea excesiva persista? Liposuctia poate fi rezolvarea la toate aceste probleme!

Ce este liposuctia?

Liposuctia este o interventie chirurgicala prin care un medic specializat elimina excesul de tesut adipos, atat de pe solduri, burta, coapse, fese, spate, brate cat si la nivelul fetei.

Practic, aceasta interventie este foarte putin invaziva, putand fi considerata o metoda rapida de slabit, dar si o alternativa viabila la dietele foarte drastice si la miscarea care epuizeaza atat din punct de vedere fizic, cat si psihic.

Procedura de liposuctie se realizeaza sub anestezie, strict in zonele unde exista depozitele de grasime care nu dispar prin alte metode si care strica armonia estetica a corpului.

Postoperator se va respecta un regim atat alimentar, cat si fizic. Se recomanda o dieta sanatoasa care sa nu permita ingrasarea cu mai mult de 5 kg, efortul fizic va fi interzis timp de 5 saptamani, se va purta un corsaj elastic pentru sustinere, nu se va zbura cu avionul decat dupa minim o saptamana de la interventie.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Care sunt factorii care inflenteaza reusita liposuctiei?

In primul rand, persoanele care vor sa opteze pentru o astfel de interventie trebuie sa aiba o greutate stabila, o buna elasticitate a pielii si zonele unde se va interveni sa nu prezinte celulita.

In timpul interventiei se pot elimina intre 5 si 10 kilograme de tesut adipos.

Si persoanele trecute de prima tinerete, dar care au o buna elasticitate a pielii, pot opta pentru liposuctie, cu singura conditie sa nu sufere de boli ale inimii sau respiratorii.

Tipuri de liposuctie

Cea mai solicitata este liposuctia tumescenta, care presupune realizarea de mici incizii in piele pentru extragerea tesutului adipos.

Acestea sunt aproape invizibile si se vindeca rapid, iar pierderea sangeului este minimizata.

Alte tipuri de liposuctii la care apeleaza atat femeile, cat si barbatii sunt cele cu laser, VaserLipo, PowerLipo, SafeLipo, SmartLipo. Cu o durata de numai cateva zeci de minute, aceasta procedura elimina rapid grasimea, iar inciziile nu vor fi observate in timp. Cu o recuperare rapida si posibilitatea intoarcerii la job dupa numai cateva zile, liposuctia este o procedura ideala pentru persoanele care se confrunta cu grasimea depusa pe diferite zone ale corpului.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

6 locuri pe care le poți vizita în Milano

SUPER HOT! Cât de SEXY este iubita lui Cristiano Ronaldo în costum de baie. Georgina Rodriguez arată TOT, fără reţineri!

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Ea este tânăra de 25 de ani care a murit după ce a căzut în gol cu liftul: ”Absurd, nu trebuia să fie așa”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Momente de coșmar pentru un turist american pe Aeroportul Otopeni: „Cel mai prost aeroport din Europa”. Chinurile prin care au trecut străinul și alți zeci de pasageri

Polițistă din penitenciar, filmată în timp ce se iubește cu un deținut periculos, în celula acestuia


Cookies