„Tu ca femeie nu ai voie să mănânci ceapă și usturoi. Nu mănânci să duhnești a usturoi pe scară.” Ce le sfătuiește Dana Budeanu să facă, pe femeile care vor să mănânce usturoi și ceapă

„Tu ca femeie nu ai voie să mănânci ceapă și usturoi. Nu mănânci să duhnești a usturoi pe scară.” Ce le sfătuiește Dana Budeanu să facă, pe femeile care vor să mănânce usturoi și ceapă
„Tu ca femeie nu ai voie să mănânci ceapă și usturoi. Nu mănânci să duhnești a usturoi pe scară.” Ce le sfătuiește Dana Budeanu să facă, pe femeile care vor să mănânce usturoi și ceapă

Dana Budeanu a vorbit despre femeile care mănâncă ceapă și usturoi și despre modul în care se întreține o relație.

Dana Budeanu este una dintre cele mai controversate persoane publice din mediul online, care nu se sfiește să spună lucrurilor pe nume. Vedeta este adesea criticată pentru modul său acid în care expune diferite probleme, fiind totodată apreciată de fanii săi pentru transparența și sinceritatea de care dă dovadă.

Influencerița a abordat un alt subiect în mediul online, transmițând un mesaj acid femeilor care vor să consume ceapă și usturoi.

Ce a spus Dana Budeanu despre femeile care vor să mănânce usturoi și ceapă

Citește și: „Cum naiba, ca bărbat, să dai socoteală femeii din casă despre toți banii din portofel? Cum adică, vă urmăriți unul pe altul, ce cheltuiți, mesajele” Dana Budeanu, sfaturi despre relații!

Ce le sfătuiește Dana Budeanu să facă pe femeile care vor să mănânce usturoi și ceapă
Dana Budeanu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: „Mami în sus, mami în jos. Bă, mami, luați-vă mă fătălăii acasă! Ce bărbat e ăla care o sună pe mă-sa și îi dă raportul în fiecare seară?!” Dana Budeanu, mesaj dur pentru mamele de băieți!

Dana Budeanu a avut un mesaj acid adresat acestor femei, susținând că, în cazul în care vor să mănânce aceste alimente înțepătoare, trebuie să se izoleze pentru o perioadă de trei zile, până când trece mirosul.

Tu ca femeie nu ai voie să mănânci ceapă și usturoi. Nu există, nu ai voie. Nu ești femeie dacă mănânci ceapă și usturoi. Ce e aia? Cum, mănânci căței de usturoi, mujdei? Băi, femeile care mănâncă mujdei și maioneză, înnebunesc! Cartofi cu mujdei? În primul rând, te-ai hotărât să mănânci cartofi cu usturoi, bă ești atentă? Atentă, nebuno! Deci tu te-ai hotărât efectiv să mănânci asta.

Gata, ai anunțat familia, îți iei trei zile libere, pleci undeva în munți. Te duci în munți trei zile. Ai mâncat vineri seara, până duminică aștepți să se ducă mirosul. Și după aceea vii înapoi în societate, duminică. Nu mănânci să duhnești a usturoi pe scară. Ce e aia ?!”, a transmis Dana Budeanu în mediul online.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Dana Budeanu, mesaj important adresat femeilor care își caută o relație

Ce le sfătuiește Dana Budeanu să facă pe femeile care vor să mănânce usturoi și ceapă
Dana Budeanu[Sursa foto: Instagram]

Dana Budeanu a atins și subiectul femeilor care încearcă să găsească partenerul ideal. Vedeta a precizat că în acest situații, pentru a găsi bărbatul ideal, trebui ca respectiva să fie o femeie ideală.

Toate caută bărbatul ideal. Pentru ce? Să stea cu boschetul peste iarnă? Sau cum? Care bărbatul ideal? Păi bărbatul ideal vine să stea cu una țiplă, băi băiatule, și nu cu o neîngrijită.

O relație este ținută de femeie .”, a mai spus Dana Budeanu în mediul online.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

„Să se potolească această nenorocire și pe urmă vedem noi ceea ce trebuie să facem!” Mama Niculinei Stoican, mărturisiri neștiute despre momentul în care fiica sa a venit pe lume

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies