Tu cum dormi? 6 poziţii de dormit care spun totul despre personalitatea ta

Tu cum dormi? 6 poziţii de dormit care spun totul despre personalitatea ta
Tu cum dormi? 6 poziţii de dormit care spun totul despre personalitatea ta

Să şţii că există mai multe poziţii, dar toate au că baza de pornire acestea 6 pe care o să le ai explicate mai jos. După ce ţi le explic pe rând, o să îţi fie foarte uşor să le recunoşţi la ţine sau la alte persoane. Dacă memorezi exact ce rol are fiecare poziţie, vei putea să înţelegi mult mai bine personalitatea ta sau a altor oameni.

Hai să începem cu prima poziţie pentru că este cea mai des întâlnită.

1) Poziţia fetală

Această poziţie o au peste 40% dintre oameni în timpul somnului. Este cel mai des întâlnită pentru că ne duce înapoi în timp, atunci când eram în uterul matern şi nu există nicio grijă şi nicio problema.

Această poziţie este modul tău de a te separă de lumea exterioară, de a rămâne tu în lumea ta, în linişte.

Poziţia această e preferată de persoanele care simt dorinţa să se întoarcă în copilărie şi care încă nu se simt suficient de puternice pentru a „înfruntă” lumea adultă. Dacă dormi în această poziţie, de obicei, te confrunţi cu o fragilitate emoţională.

Această fragilitate emoţională mă duce cu gândul şi la coşmarurile pe care le poţi avea. Cu cât o persoană e mai fragilă, cu atât apar mai des coşmaruri.

Poziţia fetală apare din nevoia ta de siguranţă, de întoarcere în uterul matern, că după somn să revii cu forţe noi, în lupta ta cu viaţă. Din păcate, pentru ţine, viaţă o consideri un câmp de lupta, nu vezi suficient de clar partea frumoasă a vieţii, iar anumite lucruri din viaţă te sperie.

În general, apare o teamă de viitor, de necunoscut, de care îţi e greu să treci şi cauţi salvarea în gândurile tale despre copilărie (în timpul zilei), iar noaptea găseşţi salvarea în această chemare spre uterul matern, unde nu există nicio problema.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Jobul ideal pentru a castiga regeste – dar este videochat-ul de viitor?

FOTO DE INFARCT! Uite-o pe Anna Lesko în cea mai SEXY rochie pe care a găsit-o. A arătat TOT, iar fanii au fost în extaz!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Vlăduța Lupău este în culmea fericirii! Artista, primele declarații după ce a născut al doilea copil: "Ai venit să ne umpli casa și inima cu iubire"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Provocarea lui Dan Negru pentru cei din fața micilor ecrane: “Reușiți să-i învingeți?”

Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR


Cookies