Tu cum dormi? 6 poziţii de dormit care spun totul despre personalitatea ta

Tu cum dormi? 6 poziţii de dormit care spun totul despre personalitatea ta
Tu cum dormi? 6 poziţii de dormit care spun totul despre personalitatea ta

Să şţii că există mai multe poziţii, dar toate au că baza de pornire acestea 6 pe care o să le ai explicate mai jos. După ce ţi le explic pe rând, o să îţi fie foarte uşor să le recunoşţi la ţine sau la alte persoane. Dacă memorezi exact ce rol are fiecare poziţie, vei putea să înţelegi mult mai bine personalitatea ta sau a altor oameni.

3) Poziţia semifetala

Poziţia semifetala este căutată în somn de persoanele echilibrate emoţional. Această poziţie nu conţine nevoia de protecţie pe care o ai în timpul poziţiei fetale, pentru că deja te simt suficient de puternic aşa că nu mai ai nevoie să te aperi.

În general, te aperi când te simţi în pericol, dar dacă adopţi această poziţie, nu mai consideri că viaţă este periculoasă pentru ţine, ci consideri că ai suficientă putere interioară încât să te bucuri de viaţă.

Îţi dau acum metaforă oceanului: dacă te duci prima dată pe ocean şi peste ţine se abate o furtună, e posibil să simţi nevoia de protecţie, dar dacă eşţi deja un marinar experimentat, atunci aceeaşi furtună ţi se pare distractivă, chiar dacă înainte ţi se păruse periculoasă.

Tot aşa şi viaţă, acum eşţi în faza în care în interiorul tău există putere, aşa că eşţi echilibrat şi te poţi bucură de ce îţi oferă viaţă.

Când dormi în această poziţie, eşţi o persoană care are un ataşament corect faţă de persoane şi lucruri, fără să devină obsesie, fără să le transformi în mintea ta că lucruri fără de care nu poţi să trăieşti. Iar această înseamnă sănătate mentală şi emoţională!

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Jobul ideal pentru a castiga regeste – dar este videochat-ul de viitor?

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Oana, mama și tatăl său au fost găsiți morți în casa din Bistrița! Erau în țară de câteva zile și urmau să se întoarcă în Spania, dar au murit într-un mod cumplit

Decizia neobișnuită luată de Ștefan Stan după divorț. Ce promisiune a făcut pentru fetițele lui

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Prima apariție publică a lui Michael Schumacher după 11 ani de la accidentul care i-a schimbat viața: Acesta a fost socru mic la nunta fiicei sale. Cum a arătat rochia de mireasă a Ginei, fata fostului pilot de Formula 1

"De data asta nu mai scapi" - Fata de 18 ani UCISĂ, la Bacău, de un vecin...


Cookies