Tu cum dormi? 6 poziţii de dormit care spun totul despre personalitatea ta

Tu cum dormi? 6 poziţii de dormit care spun totul despre personalitatea ta
Tu cum dormi? 6 poziţii de dormit care spun totul despre personalitatea ta

Să şţii că există mai multe poziţii, dar toate au că baza de pornire acestea 6 pe care o să le ai explicate mai jos. După ce ţi le explic pe rând, o să îţi fie foarte uşor să le recunoşţi la ţine sau la alte persoane. Dacă memorezi exact ce rol are fiecare poziţie, vei putea să înţelegi mult mai bine personalitatea ta sau a altor oameni.

5) Poziţia de cădere liberă

În această poziţie dormi pe burtă, cu mâinile depărtate sau apropiate de ţine, în diferite poziţii. Această poziţie îmi spune că eşţi un om atent la detalii, meticulos şi critic.

Această poziţie e căutată inconştient de persoanele care au unele probleme gastro-intestinale. Presiunea din timpul somnului asupra abdomenului acţionează că un masaj de care aceste persoane au nevoie, iar corpul e destul de deştept încât să găsească o poziţie potrivită pentru asta.

Există o mare doză de nervozitate la persoanele care dorm în această poziţie, o nervozitate pe care o exprimă verbal prin aceste ironii de care îţi ziceam mai sus. Această poziţie este aleasă de persoanele care nu doresc emoţii intense şi puternice, care le-ar da peste cap propria viaţă.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 

 



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Jobul ideal pentru a castiga regeste – dar este videochat-ul de viitor?

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies