Tu cum dormi? 6 poziţii de dormit care spun totul despre personalitatea ta

Tu cum dormi? 6 poziţii de dormit care spun totul despre personalitatea ta
Tu cum dormi? 6 poziţii de dormit care spun totul despre personalitatea ta

Să şţii că există mai multe poziţii, dar toate au că baza de pornire acestea 6 pe care o să le ai explicate mai jos. După ce ţi le explic pe rând, o să îţi fie foarte uşor să le recunoşţi la ţine sau la alte persoane. Dacă memorezi exact ce rol are fiecare poziţie, vei putea să înţelegi mult mai bine personalitatea ta sau a altor oameni.

6) Poziţia în formă de stea

Poziţia în formă de stea este atunci când stai pe spate, cu mâinile ridicate spre pernă, depărtate de cap.  În general, dacă adopţi această poziţie, îţi plac pernele subţiri, care să îţi ţînă capul cât mai jos în timp ce dormi. Uneori şi picioarele sunt uşor depărtate, până ce corpul are formă unei stele.

Atunci când dormi în această poziţie, îţi place să îţi scoţi afară de sub pătură picioarele şi mâinile, iar asta arată siguranţă şi stăpânire de sine. Această poziţie e des întâlnită la copiii care au o relaţie bună cu mama, iar pentru ei asta înseamnă că universul în care ei trăiesc este sigur şi protectiv pentru ei (se simt în siguranţă).

Datorită acestei siguranţe interioare, oamenii care dorm în această poziţie se simt relaxaţi şi sunt sociabili atât cu prietenii, cât şi cu stranii, pentru ei nu există pericole, lumea e un loc sigur şi paşnic.

Dacă dormi în această poziţie, îţi place să oferi ajutor altora, fără măcar că acea persoană să ştie de unde vine ajutorul.

Această poziţie e adoptată doar de 5% dintre oameni, poate pentru că e la polul opus poziţiei fetale care este adoptată de peste 40% dintre oameni.

sursa: nlpmania.ro



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Jobul ideal pentru a castiga regeste – dar este videochat-ul de viitor?

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies