Tu esti femeia care stie cat merita si care nu se va multumi niciodata cu mai putin

Tu esti femeia care stie cat merita si care nu se va multumi niciodata cu mai putin
Tu esti femeia care stie cat merita si care nu se va multumi niciodata cu mai putin

In trecut ai suferit foarte mult, inima ta a fost franta, dar ai reusit sa te ridici deasupra durerii.

Tu esti femeia care stie cat merita si care nu se va multumi niciodata cu mai putin. In trecut ai suferit foarte mult, inima ta a fost franta, dar ai reusit sa te ridici deasupra durerii. Cumva ai reusit sa mergi mai departe si ai gasit puterea de a te vindeca. Ti-ai promis tie sa nu mai permiti vreodata cuiva sa te faca sa suferi. Astazi esti alt om. Astazi esti un om care isi cunoaste valoarea.

Si nu te vei multumi cu mai putin decat meriti.

Meriti mai mult

Esti posibil sa iti fi luat ceva timp sa iti dai seama cat de valoros este sufletul tau. Acum, pentru ca stii ce meriti, nu te vei mai multumi niciodata cu putin. In sfarsit stii cum sa trasezi limite sanatoase si nu mai permiti oamenilor sa treaca peste aceste bariere. Iti iubesti pe cei apropiati da, dar trebuie sa te iubesti pe tine mai mult.

Tu esti femeia care stie cat merita si care nu se va multumi niciodata cu mai putin
Tu esti femeia care stie cat merita si care nu se va multumi niciodata cu mai putin[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Tu, draga mea, iti cunosti valoarea si este ok sa fii singura, pana ce intalnesti persoana potrivita. Sub nicio forma nu ar trebui sa permiti singuratatii sa iti scada standardele. Ai rabdare si asteapta pana ce intalnesti pe cineva demn de timpul tau. Si, in aceasta asteptare, profita de timpul pe care il ai la dispozitie, ca sa te faci pe tine fericita.

Mizeaza pe dezvoltarea persoanala, descopera-te si fa ce iti place, astfel incat sa iti bucuri sufletul.

Citeste si: Metode prin care îți crești încrederea în tine. Idei și sfaturi pentru a îmbunătăți stima de sine

Cel mai important, priveste-ti trecutul ca pe niste lectii valoroase si nu iti repeta greselile, nu mai permite nimanui sa se joace cu inima ta.

Implica-te intr-o relatie doar atunci cand observi ca si persoana de langa tine este la fel de implicata si face tot posibilul sa construiasca un viitor alaturi de tine. Nu iti mai permite tie sa fii ranita. Tu nu esti o optiune. Tu esti prioritate. Comunica-ti asteptarile si, daca aceste asteptari nu iti sunt indeplinite, continua-ti drumul prin viata singura. Asteapta. Rabdarea este cuvantul cheie. Cauta pana gasesti.

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

8 greșeli care îți pot strica mâncarea atunci când gătești în multicooker

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies