„Tu, frumoasa frumoaselor, vrei să stai acasă? Vrei să rămâi acasă, să te îngroape treburile casnice?” Gina Pistol, criticată de bunica Emilia pentru decizia de a renunța la carieră pentru fiica sa

„Tu, frumoasa frumoaselor, vrei să stai acasă? Vrei să rămâi acasă, să te îngroape treburile casnice?” Gina Pistol, criticată de bunica Emilia pentru decizia de a renunța la carieră pentru fiica sa
„Tu, frumoasa frumoaselor, vrei să stai acasă? Vrei să rămâi acasă, să te îngroape treburile casnice?” Gina Pistol, criticată de bunica Emilia pentru decizia de a renunța la carieră pentru fiica sa

Bunica Emilia, o bătrânică celebră de pe TikTok, a oferit sfaturi de viață prețioase. Gina Pistol a fost criticată pentru decizia de a rămâne acasă și a renunța la carieră în favoarea fiicei sale.

Gina Pistol trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața sa. Vedeta și-a dorit enorm de mult să devină mamă, iar dorința i-a fost îndeplinită în cele din urmă. Astfel, alături de Smiley, prezentatoarea TV a întemeiat o familie fericită, care a fost completă de abia după venirea pe lume a fiicei lor, Josephine.

Ulterior, în viața blondinei s-au produs o serie de schimbări semnificative, astfel încât, de când a devenit mamă, Gina Pistol a luat decizia de a renunța la cariera sa în televiziune, care era în continuă ascensiune, pentru a se dedica în exclusivitatea creșterii

micuței Josephine.

În timp ce unii au înțeles-o pentru decizia sa, alții au criticat-o pe blondină pentru că avea parte de un succes considerabil pe micile ecrane. Chiar și așa, Gina Pistol s-a păstrat fermă pe poziții și a explicat în repetate rânduri că nu își dorește să piardă niciun moment din viața fetiței sale, iar de aceea preferă să se dedice exclusiv acesteia.

Decizia Ginei Pistol, criticată în mediul online

Citește și: „Persoana care spală vasele și persoana care le lasă să se înmoaie. După un timp nu mai suporți” Gina Pistol, mesaj neașteptat pe rețelele de socializare! Aluzia subtilă făcută la adresa lui Smiley

Gina Pistol, criticată de bunica Emilia pentru decizia de a renunța la carieră pentru fiica sa

Bunica Emilia este o bătrânică foarte activă pe TikTok, acolo unde își exprimă adesea punctul de vedere cu privire la unele subiecte.

De data aceasta, femeia și-a exprimat punctul de vedere cu privire la decizia Ginei Pistol de a renunța la televiziune în favoarea fiicei sale.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Astfel, bunica Emilia este de părere că vedeta face o mare greșeală pentru că pierde ani prețioși din viața sa în care ar putea să-și dezvolte cariera.

Mai mult decât atât, aceasta o încurajează pe partenera lui Smiley să apeleze la ajutorul familiei sau să-și angajeze o bonă de încredere.

 « Mesaj pentru Gina Pistol. Am citit pe Facebook că Gina Pistol și-a luat rămas bun de la fanii ei și că dorește să nu mai lucreze în televiziune. Un fan i-a scris pe Instagram, eu nu am Instagram, dar a fost publicat pe Facebook, că: „În locul tău va veni altcineva și va spune că este foarte bună și va spune că e mai frumoasă ca tine, și tu vrei să rămâi acasă.”

Ai soacră, ai mamă, ai bani să plătești o femeie de încredere să aibă grijă de copilul tău. Copilul va crește odată cu cariera ta.», a spus bunica Emilia pe TikTok.

Bunica Emilia, sfaturi de viață prețioase pentru tinere

Gina Pistol, criticată de bunica Emilia pentru decizia de a renunța la carieră pentru fiica sa

Bunica Emilia este de părere că cea mai mare greșeală a femeilor este să renunțe la cariera lor pentru a rămâne acasă cu copii și pentru a se ocupa de treburile casnice și, implicit, să stea pe banii bărbatului lor.

Astfel, bătrânica a profitat de această ocazie și le-a oferit tuturor tinerelor un sfat prețios de viață, care vine din partea unei femei cu multă experiență în acest domeniu.

„Nu renunțați, fetelor, la carieră. Nu renunțați, fetelor, oricât de mult vă iubește bărbatul, oricât de mulți bani vă dă. În viață, situațiile se mai schimbă, nu sunt bătute în cuie. Fiți independente financiar, 2 lei dacă îi aveți în buzunar, sunt ai voștri și nu dați socoteală cum îi cheltuiți, doar dacă sunteți chiar toante.

Aveți grijă de independența voastră financiară. V-am spus, în viață lucrurile nu sunt bătute în cuie, ele se schimbă.”, este sfatul bunicii Emilia.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Gina Pistol, sfătuită să se întoarcă în televiziune

Citește și: Gina Pistol a publicat imagini emoționante cu micuța Josephine. Cât costă pantofii purtați de fetița cu părul bălai?

Gina Pistol, criticată de bunica Emilia pentru decizia de a renunța la carieră pentru fiica sa

În încheiere, bunica Emilia a revenit asupra Ginei Pistol, pe care o admiră pentru ceea ce a construit de-a lungul timpului și o sfătuiește să se întoarcă pe micile ecrane, astfel încât să nu regrete mai târziu alegerea făcută. Mai mult decât atât, bătrânica susține că statul de femeie casnică este mai greu decât parte și de aceea este necesar să se îndrepte către o meserie care i se potrivește, cum ar fi cea de prezentatoare TV.

„Tu, frumoasa frumoaselor, vrei să stai acasă? Abia acum am terminat de spălat și de șters prin bucătărie, de azi dimineață. Fă un pic de mâncare, du-te la magazin, cară-le, adu-le în mână cu sacoșica, fă mâncare, spală în urmă că bucătăria trebuie s-o lași impecabilă, aragazul impecabil, n-o lăsăm o lună de zile neșters. Avem aragaze acum de ultimă generație din sticlă, dăm cu un șervețel și s-au șters, dar noi le lăsăm așa, să se adune, că suntem plictisite, că n-am chef... nu se poate. Vrei să rămâi acasă, să te îngroape treburile casnice? Tu cu o carieră de atâția ani! Cu ce drag mă uitam la tine la emisiune, o fată cu foarte mult bun simț, nu renunța, Gina. Ai construit greu, nu cred că... mai scriau acolo niște răutăți, că Smiley ți-a impus să rămâi acasă și să renunți la cariera în televiziune. Eu nu cred că băiatul ăsta este chiar atât de îngust la minte, eu n-am de unde să cred așa ceva. Eu îi iubesc pe amândoi, îi apreciez. Ginuța, se găsesc și femei de încredere, multe mame trebuie să găsească o femeie de încredere pentru că au carieră bună, câștigă bani frumoși. Nu-i păcat, fetelor? Gina, mai vine o băbuță să te roage să nu renunți. Să-ți dea Dumnezeu gândul cel bun. Fetelor, acum mă adresez tuturor, să fiți independente financiar, de mititele să fiți crescute așa, cu ideea asta.”,   a mai spus bunica Emilia pe TikTok.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

„Am plâns foarte tare atunci când m-am văzut cheală și am avut un pas foarte mic până să cad în depresie.” Dana Roba suferă din cauza înfățișării pe care o are în prezent

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies