Tu stii ce masina ti se potriveste? Daca nu, iti spun astrele! Uite ce trebuie sa ai in vizor

Tu stii ce masina ti se potriveste? Daca nu, iti spun astrele! Uite ce trebuie sa ai in vizor
Tu stii ce masina ti se potriveste? Daca nu, iti spun astrele! Uite ce trebuie sa ai in vizor

Zodia in care te-ai nascut vorbeste despre preferintele tale culinare, in materie de sex sau despre personalitatea ta. De asemenea poate sa iti indice si ce fel de masina ti se potriveste!

Berbec

Daca esti nascuta in aceasta zodie ai o pasiune pentru viteza. Ar trebui sa alegi culoarea rosie pentru masina ta. Din moment ce viteza este foarte importanta pentru tine, opteaza pentru un Audi A4 Sedan care are un motor puternic.

Taur

Iti place sa traiesti in lux insa de asemenea ai nevoie de o masina practica. Un SUV sau o alta masina luxoasa dar stabila este alegerea perfecta pentru tine.

Ti s-ar potrivi o Toyota RAV4 SUV. Este confortabila, stilata si luxoasa.

Gemeni

Esti o persoana sociabila si comunicativa. Ai nevoie de o masina spatioasa si care sa reprezinte caracterul tau. Opteaza pentru un Chevrolet Enjoy care poate sa iti indeplineasca toate dorintele.

Rac

Esti foarte emotiva si de multe ori te conduce frica. Ai nevoie de o masina bine echipata in care sa te simti in siguranta.

De aceea o Honda Accord este perfecta pentru tine.

Leu

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Esti indrazneata, curajoasa si stylish iar masina ta trebuie sa aiba aceleasi calitati. Daca esti in cautarea unui model unic alege noul Volkswagen Passat.

Fecioara

Esti o fire practica, economica si acorzi o atentie deosebita detaliilor.

De aceea preferi o masina care sa fie conforma cu standardele tale. Hyundai Verna este alegerea ideala pentru ca are clasa si este spatioasa. Alege un model intr-o nuanta metalica.

Balanta

Ai nevoie de o masina care sa se potriveasca cu firea ta diplomata si sociabila. Ai o viata sociala activa si in acest caz masina ta trebuie sa fie o Skoda Octavia.

Scorpion

Esti subtila si emotiva si iubesti misterele.

Cauti ceva economic si practic asa ca opteaza pentru  Hyundai Elantra.

Sagetator

Esti mereu in cautare de noi prieteni si ai nevoie de o masina spatioasa in care pot incapea mai multe persoane. Daca iti doresti un model diferit alege Ford Explorer.

Capricorn

Esti muncitoare, stilata si iubesti luxul. Aparentele sunt importante pentru tine asa ca ai grija ca si masina ta sa fie statement.

Alege Mercedes Benz S class, o masina care iese in evidenta.

Varsator

Varsatorii adora sa fie unici in tot ceea ce fac. Acest lucru ar trebui sa fie valabil si pentru masina ta, daca esti nascuta in aceasta zodie. Iesi din anonimat cu o masina eco- friendly cum ar fi Nano.

Pesti

Esti o fire visatoare, iti place sa explorezi locuri  noi si uneori te pierzi in amanunte.

Ai grija ca masina ta sa fie echipata cu GPS si opteaza pentru Maruti Suzuki SX4, noul model.

Sursa idiva.com



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies