Tu stii cum sa porti perlele?! Iata cateva sfaturi utile

Tu stii cum sa porti perlele?! Iata cateva sfaturi utile
Tu stii cum sa porti perlele?! Iata cateva sfaturi utile

Daca stii sa le porti corect, bijuteriile cu perle te vor face sa arati sofisticata si moderna. Desi simple, eleganta lor le transforma in accesoriile perfecte atat pentru o tinuta office, cat si pentru una de seara.

Perlele sunt deseori asociate cu stilul vintage, cu un anumit tipar de frumusete extrem de eleganta si rafinata. Si totusi, perlele sunt nelipsite din colectiile anuale ale  tuturor marilor designeri, indiferent cat de avangardiste ar fi acestea. Nu e de mirare – rafinamentul acestor bijuterii a trecut mereu testul timpului, reinventandu-se de fiecare data in declaratii surprinzatoare de stil.

Perlele sunt insasi imaginea elegantei feminine.

Printesa Diana, Jakie Onassis sau Audrey Hepburn s-au folosit deseori de astfel de bijuterii pentru a-si accesoriza tinutele. Ca sa nu mai vorbim de Coco Chanel, o impatimita a perlelor, cea datorita careia au devenit faimoase colierele din mai multe siraguri de perle, si care s-a folosit de frumusetea lor irizanta pentru a crea tot felul de accesorii minunate, inovative.

Unul dintre cele mai moderne trenduri este de a purta la gat mai multe siraguri de perle.

Pentru a obtine un efect placut, combina perle de dimensiuni (chiar si culori) diferite, de lungimi diferite. Iti poti astfel accesoriza cu succes, atat o tinuta de zi, cat si una de seara. In ceea ce priveste cerceii, cei lungi, din perle, se pot dovedi a fi o alegere extrem de inspirata. Cerceii candelabru sunt extrem de sexy si se potrivesc de minune la o rochie de seara, in timp ce modelele mai micute, pe lobul urechii, sunt foarte elegante si pot fi purtati cu succes la birou.
Nu uita de bratara... in functie de outfit, alege fie un sirag finut de perle (la o tinuta office, de exemplu), sau bratari masive, suprapuse, pentru o iesire de seara in oras. Iata si alte cateva tipsuri oferite de atelierele Crystal-Fashion® branding partener Swarovski, cel mai mare producator roman de bijuterii care foloseste exclusiv cristale marca „SWAROVSKI® ELEMENTS”.

Nu te feri sa porti un colier statement, din perle – se poarta colierele opulente, voluminoase, cu detalii cat mai interesante.

Ba mai mult, sunt un must-have in acest sezon.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Sugestiile Crystal-Fashion: colier Noemi Necklace, colier Patricia Pearl.

Incearca ceva diferit! Daca iti plac accesoriile pentru par, alege-le pe cele cu perle- bentite, clame... iti vor da un aspect original.

In plus, sunt perfecte pentru o mireasa.

Sugestiile Crystal-Fashion: Flower Shape Elastic Hair Accessory

Poarta un sirag simplu, de perle, la birou. Ai grija sa nu treaca de linia bustului si sa-ti completeze (si nu sa incarce) tinuta. Sau alege un set, cu cercei mici, cu surub, si o bratara dintr-un singur sirag de perle.

Sugestiile Crystal-Fashion: cercei Half Pearl, cercei Pearl, bratara Lady Pearl, colier Lady Pearl, set Pearl Lace Set.

Citește și: „Nu credeam că se va duce la cea mai bună prietenă a mea”. A putut Ozana Barabancea să îl ierte pe fostul ei soț pentru infidelitatea sa?- kanald.ro

Citește și: Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare- stirilekanald.ro

Orice femeie ar trebui sa aiba macar o pereche de cercei extrem de eleganti, din perle, pe care sa-i poarte la ocazii speciale.

Sunt metoda ideala de a arata sofisticata, eleganta, rafinata.

Sugestiile Crystal-Fashion: Bunched Crystal-Pearl Waterfall, Descending Pearl Waterfall, Maria Pearl

Perlele sunt bijuteriile perfecte pentru o mireasa. Asa ca lasa superstitiile la o parte si mizeaza pe un set aparte de perle la nunta ta. Vei arata fabulos!

Sugestiile Crystal-Fashion: set Large Snow White, set Nicole, colier Anastasia Pearl, cercei Snow White, Nicole Hair Accessory, Reina Hair Accessory.



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Cum să-ți atragi soțul de vis: 5 tehnici de manifestare care funcționează

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies