Tu stii cum sa te faci placuta? Uite cum ii poti face pe toti sa iti manance din palma

Tu stii cum sa te faci placuta? Uite cum ii poti face pe toti sa iti manance din palma
Tu stii cum sa te faci placuta? Uite cum ii poti face pe toti sa iti manance din palma

Fie ca esti in cautarea jumatatii, fie ca vrei sa te placa lumea din jur, trebuie sa respecti cateva reguli. Noi iti dezvaluim care sunt acestea.

Poarta-te frumos cu toata lumea. Asta nu inseamna ca daca esti genul de persoana sarcastica sau usor ironica trebuie sa renunti cu totul la aceasta atitudine. Ideea este ca lumea sa nu te vada ca pe o snoaba nesuferita.

Implica-te activ in tot ceea ce faci. Indiferent ca vorbim de munca, studiu sau sport, barbatii considera angajamentul un lucru sexy. Asta si poate pentru ca denota responsabilitate sau faptul ca ai aspiratii inalte.

Distreaza-te. Daca iesi in oras sa nu fii genul acela de fata care sta incruntata, cu mainile incrucisate si care isi da ochii peste cap, de fiecare data cand un barbat o abordeaza. Poarta-te natural si permite-ti sa glumesti cu cei din jur. In fond nimeni nu si-o doreste ca partenera pe “printesa zapezilor”.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Invata arta conversatiei. Poate esti o persoana spirituala, uneori sarcastica.

Foarte bine!  Barbatilor le plac femeile care sunt haioase. Insa trebuie sa stii cand sa te opresti. Daca intreci limita si devii caustica, nimeni nu iti va mai acorda atentie.  De asemenea invata sa ii asculti pe ceilalti cand vorbesc cu tine.

Ai grija la detalii! Nu cred ca mai este necesar sa mentionam ca hainele curate si calcate, parul si unghiile ingrijite si o respiratie proaspata sunt mai mult decat necesare pentru a fi vazuta bine de ceilalti.

Daca ai parte de o intamplare care te pune intr-o postura jenanta (ai varsat cafea pe camasa cea noua, de exemplu) trebuie sa stii sa faci haz de necaz. Daca stii sa treci peste o greseala cu o glumita, partenerii de sex opus iti vor admira aceasta latura!

Nu lasa gelozia sa te caracterizeze! Gelozia indica lipsa increderii in propria persoana si dependenta de cel de langa tine.

Fii increzatoare si trateaza-i pe cei din jur ca egali, si nu ca superiori ai tai.

Fii naturala si invata sa te iubesti. Daca te fortezi sa fii ceea ce nu esti, se va vedea. Daca inveti sa iti accepti greselile si sa iti indragesti partile bune, la fel vor proceda si cei din jurul tau.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Claudiu Molnar, mesaj cutremurător la trei săptămâni de la înmormântarea Ancăi Molnar: „Mă topesc de al tău dor”. Gestul sfâșietor făcut de bărbatul îndurerat la mormântul soției

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies