Artistul a avut o copilărie frumoasă, dar foarte periculoasă.
Tudor Chirilă s-a născut în data de 28 mai 1974, la București și a prins din plin perioada comunistă, în care copilăria se desfășura pe stradă, alături de copiii de la bloc. Artistul a fost invitat în cadrul podcastului „Vreau să știu”, acolo unde a povestit cum a arătat copilăria sa și care erau pericolele la care s-a expus constant.
Tudor Chirilă, un supraviețuitor al copilăriei sale
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro
Potrivit spuselor sale, activitățile pe care le făcea alături de băieții de la bloc erau destul de periculoase. Din fericire, însă, Tudor Chirilă a reușit să supraviețuiască, chiar dacă a avut parte și de accidentări serioase.
„ Mi-am făcut viața până la 10 ani cu băieții de la mine de la scara blocului. Era o gașcă foarte mare. Personaje eram toți și fiecare avea locul lui în gașcă. Asta a fost foarte tare la copilăria noastră. Două lucruri au fost interesante, faptul că am supraviețuit, asta este una. Este foarte greu să supraviețuiești cu niște blocuri în construcție de 10 etaje, unde să te urci și nimic nu era asigurat, unde copiii comunismului aveau acces la toate blocurile în construcții, din faza de fundație până când blocurile erau înalte de 10 etaje.
Neasigurate, te urcai pe scările alea, casa liftului, puteai să cazi oricând în ea. Era o demență totală. Celebrele provocări ale copilăriei noastre, piulițele cu pungă aruncate în sus, țevile cu carbit, găuream praștia. Probabil că se murea mult la ce condiții erau. Eu mi-am luat o rangă în gură între 1 și 10 ani, pentru că noi intram unde intrau excavatoarele, era o pantă, ne duceam unde săpau ele pământul drept și ieșeam pe acolo.