Tulburător! Elena Ionescu, drama trăită din cauza tenului! ”Am fost frustrată!” Ce spun specialiștii

Tulburător! Elena Ionescu, drama trăită din cauza tenului! ”Am fost frustrată!” Ce spun specialiștii
Tulburător! Elena Ionescu, drama trăită din cauza tenului! ”Am fost frustrată!” Ce spun specialiștii

Elena Ionescu a avut o mare problemă de imagine datorită feței distruse de acnee, însă, în opinia ei, participarea la Survivor România, a ajutat-o să o depășească

De ani de zile, Elena Ionescu s-a luptat cu un ten imperfect. În ciuda frumuseții sale, fața plină de bube și șanțuri i-a cauzat din punct de  vedere mental. Mai ales că nici tratamentele pe care le-a încercat nu au reușit să îi salveze deloc pielea. Dimpotrivă, parcă era ca un făcut, ori de câte ori apela la un specialist în cosmetic, lucrurile se înrăutățeau tot mai mult. Doar machiajul a mai mascat un pic situația și a ajutat-o să se simtă bine, cel puțin în public.

Elena Ionescu are probleme cu tenul de șapte ani!

”Problemele au apărut din 2013, după Eurovision, a mers la foarte mulți medici, dar a fost destul de rău. În final, acum mai bine de un an, a găsit un medic și s-a văzut o îmbunătățire. Frustarea a fost că nu era mulțumită, era uneori jignită.

Oamenii nu mai vedeau frumusețea interioară, vedeau aspectul fizic.

De aceea, a vrut să se ducă la Survivor. A spus așa…merg în fața oamenilor, să mă vadă așa cum sunt. Poate că oamenii văd și frumusețea lăuntrică, iar pentru ea asta a contat”, a povestit mama Elenei Ionescu într-o intervenție la Fanarena, marți seara.

Citeste si: Andrei si Karina, moment romantic! Tanarul i-a cantat iubitei sale cateva versuri superbe!

Citeste si: Drama teribilă a lui Mihai Onicaş, fotbalistul de la Survivor România! Colegul lui de cameră a murit după ce s-a înecat în propria vomă: "Doamne, nu-mi vine să cred. Mi s-au tăiat picioarele”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Emy de la Survivor și familia ei au fost terorizați de niște indivizi care au fost condamnați la închisoare pentru faptele lor! Vezi când s-a petrecut totul!

elena-ionescu-acnee-ten-survivor
elena-ionescu-acnee-ten-survivor

Elena Ionescu a trăit drame cumplite din cauza feței! ”Nu puteam să las masca aceea de machiaj”

Spusele mamei faimoasei aveau să fie confirmate chiar de artistă. Ajunsă aproape de finala Survivor România și îndrăgită extrem de mult de public, ea a vorbit despre traumele ei datorate tenului. După patru luni de stat în competiție, cântăreața a spus lucrurilor pe nume.

Elena Ionescu a trăit drame cumplite din cauza feței. ”Îmi pare bine că am reușit să trec peste niște frustrări pe care le-am avut, să mă arăt oamenilor poate așa cum nu m-au văzut niciodată, să las masca aceea de machiaj pe care o uzam în fiecare zi pentru a arăta o persoană, un personaj, să îmi fac curaj de a mă arată așa cum sunt eu.

Iar asta mi-a făcut atât de mult bine și mi-a dat mai multă încredere în mine încât și mâine dacă aș pleca din Survivor, simt că aș pleca un om fericit, împlit sufletește și…nu știu, realizat din multe puncte de vedere”, a spus faimoasa la testimoniale în urmă cu doar câteva zile.

Am solicitat și părerea unui medic dermatolog, pentru a afla cum văd specialiștii acest tip de afecțiune.

"Acneea reprezinta o afectiune dermatologica care are o origine complexa reprezentată de un melanj de factori reprezentati de productia crescuta de sebum, hiperproliferarea epidermală foliculara, a unor fenomene inflamatorii si imune asociate (printre altele) infectiei cu Propionibacterium Acnes (bacteria responsabila de fenomenul infectios din acnee). Frecvent Stafilococul Auriu poate suprainfecta leziunile de acnee, mai ales cand elementele lezionale sunt auto-traumatizate. Acneea, in mod normal, trebuie sa beneficieze de investigatii asupra etiologiei, si evident de un tratament initiat si condus de catre un medic dermatolog", a explicat dr. Cătălin Manole, medic specialist Dermato-Venerologie, Clinica Statera.

 

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

 

 

 

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Sfatul zilei din 10 iulie 2024. O zodie se va întâlni cu o veche iubire

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Perle amuzante de la Bacalaureat 2024. Ce au scris elevii la Română, la subiectul III, la BAC 2024

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies