Tumericul-condimentul Asiatic cu proprietati miraculoase!Distruge CANCERUL, previne IMBATRANIREA si trateaza INIMA

Tumericul-condimentul Asiatic cu proprietati miraculoase!Distruge CANCERUL, previne IMBATRANIREA si trateaza INIMA
Tumericul-condimentul Asiatic cu proprietati miraculoase!Distruge CANCERUL, previne IMBATRANIREA si trateaza INIMA

Condimentul din care se obtine "licoarea" este considerat a fi unul dintre cele mai pretioase si sanatoase condimente, avand peste 500 de beneficii asupra sanatatii.

Obtinandu-se cu dificultate, turmericul devine un condiment scump, insa din pricina proprietatilor sale pentru sanatate, turmericul nu ar trebui sa lipseasca din bucataria nimanui

Turmericul este singurul condiment considerat a aduce peste 500 de beneficii sanatatii si este de asemenea considerat a fi cel puternic antioxidant natural disponibil. Face parte din familia ginsengului, curcumina fiind substanta activa continuta de tumeric, careia i se atribuie proprietatile anticanceroase cele mai puternice din natura.

Condimentul este intrebuintat in alimentatie, in vindecare si in medicina ayurvedica, pentru a trata o serie de afectiuni, de peste 2000 de ani. Sucul de turmeric este, astfel, o bautura cu puteri miraculoase.

Reduce inflamatiile- Sucul de turmeric are proprietati antiinflamatoare, motiv pentru care este indicat ca adjuvant in artrita, dar si in alte boli articulare.
Previne aparitia cancerului- Antioxidantii din compozitia acestei bauturi au ca rol principal distrugerea radicalilor liberi, substante care declanseaza dezvoltarea celulelor canceroase.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Trateaza aciditatea- Aciditate din stomac apare ca urmare a dereglarii pH-ului de la nivelul sistemului digestiv. Din aceasta cauza te poti confrunta cu doua dintre cele mai comune afectiuni digestive- gastrita si ulcerul. Pentru a tine la distanta aceste probleme de sanatate, consuma suc de turmeric diluat, fiindca aceasta bautura normalizeaza pH-ul din stomac.

Medicament pentru inima- Specialistii sustin ca sucul de turmeric ajuta si la reglarea nivelului colesterolului, reducand astfel riscul aparitiei bolilor cardiovasculare. Nu in ultimul rand, bautura previne depunerea de colesterol pe vasele de sange, impiedicand astfel infundarea lor.
Tratament anti-aging- Deoarece abunda in antioxidanti importanti, sucul de turmeric mentine elasticitatea pielii, reducand in mod vizibil ridurile din jurul ochilor.

Iata alte cateva beneficii miraculoase pe care turmericul le aduce asupra sanatatii:
- protejeaza impotriva bolilor cauzate de iradiere
- reduce nivelul inflamatiilor din organism
- protejeaza impotriva

toxicitatii metalelor grele
- previne si suprima boala Alzheimer
- este unul dintre cei mai puternici antioxidanti din natura;
- protejeaza functiile hepatice
- distruge cancerul rezistent la medicamente
- ajuta in mentinerea sanatatii creierului.

Licoarea miraculoasa cu TURMERIC
Sucul magic va avea o aroma delicioasa, intrucat este facut si din fructe proaspete:
- o jumatate de cana mango taiat cuburi (sau ananas)
- o banana
- jumatate de lingurita de turmeric
- 2 felii de ghimbir

Se pun ingredientele la blender si sucul se
consuma imediat dupa preparare.

Sursa: www.dcnews.ro




Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies