Tunsori in scari pentru parul mediu – Tunsori la moda 2021!

Tunsori in scari par mediu – Tunsori la moda 2021!
Tunsori in scari par mediu – Tunsori la moda 2021!

Avem pentru tine cele mai interesante tunsori pentru care poti opta daca ai parul mediu, o serie de frizuri stratificate pentru un look modern.

Tunsori in scari par mediu – Tunsori la moda 2021! Avem pentru tine cele mai interesante tunsori pentru care poti opta daca ai parul mediu, o serie de frizuri stratificate pentru un look modern.

Tunsori in scari par mediu – Tunsori la moda 2021!
Tunsori in scari par mediu – Tunsori la moda 2021! [Sursa foto: PixaBay]

Tanjesti dupa o schimbare si vrei sa optezi pentru o tunsoare moderna? Iti doresti sa obtii mai mult volum si o coafura mai usor de aranjat? In acest articol iti prezentam tunsori scari pentru parul mediu, tunsori stratificate demne de atentia ta.

Tunsori in scari par mediu – Tunsori la moda 2021!
Tunsori in scari par mediu – Tunsori la moda 2021! [Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Tunsorile stratificate de lungime medie sunt  foarte populare printre femeile de toate varstele, cu toate formele fetei si tipurile de par. Natura lor versatila demonstreaza ca sunt potrivite oricui, iar beneficiul suplimentar al straturilor inseamna mai multa forma, textura si chiar volum. Am pregatit pentru tine cateva modele foarte interesante, care cu siguranta iti vor capta toata atentia.

Tunsori in scari par mediu – Tunsori la moda 2021!
Tunsori in scari par mediu – Tunsori la moda 2021! [Sursa foto: PixaBay]

Ce zici de scari frumoase si o nuanta deosebita de par blond roz? Ce mai poti spune despre un asemenea look? Poti opta inclusive pentru un bob inversat, pentru parul mediu. Cu acest stil particular se creeaza o forma minunanta cu ajutorul scarilor, care pot arata foarte diferit pe un par subtire sau gros. Sa nu uitam si de tunsoarea cu breton filat.

Este un Breton mai lung care scoate inevidenta stratificarea bine realizata. O alta alternativa ar fi tunsoarea bob cu straturi de lungime medie, in mod special daca iti doresti o tunsoare excelenta, cu volum. Poti incerca acest look pentru un fir de par subtire si cu siguranta va adauga mai mult volum.

Citeste si: Tunsori la modă în 2021 pentru păr mediu. Află ce se poartă și ce nu!

Daca ai parul gros, inca mai poti opta pentru o tunsoare bob. Este o alta tunsoare excelenta, fara varsta, pe care o poti adresa daca ai firul gros de par. Scarile reduc din greutatea acestuia. Chiar daca ai parul ondulat, tot poti opta pentru o tunsoare in scari. Daca lasi lungimea putin mai lunga in fata, atunci lookul pentru par ondulat natural primeste un aspect mai structurat, frumos si modern.

Poti opta inclusive pentru stratificarea in spate, o optiune sofisticata care merge de minune si pe un par cret ori  ondulat natural, in ciuda altor pareri. Trebuie sa te asiguri ca stilistul tau stie ce face.

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Secretul pentru o maioneză pufoasă și delicioasă. Gospodinele pricepute prepară cea mai bună salată de boeuf

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ea este tânăra de 25 de ani care a murit după ce a căzut în gol cu liftul: ”Absurd, nu trebuia să fie așa”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies