Tunsori la modă în 2023. Vei atrage toate privirile

Tunsori la modă în 2023
Tunsori la modă în 2023. Vei atrage toate privirile

Aflați din rândurile următoare care sunt cele mai noi tendințe în materie de tunsori în anul 2023.

Noul An vine cu noi schimbări în materie de modă. Fie că vorbim despre haine, machiaje, tunsori sau manichiură, anul 2023 aduce cu sine noi tendințe în materie de modă. Astfel, există anumite modele care vor fi la mare căutare în anul 2023 și pe care trebuie neapărat să le încerci.

Fiecare dintre noi avem o anumită tunsoare care ne avantajează și la care ne este foarte greu să renunțăm odată cu trecerea timpului, dar există în viața noastră anumite momente în care simțim nevoia de o schimbare și de multe ori din dorința de a experimenta

ajungem să găsim o frizură care să ni se potrivească mai bine decât ne-am fi așteptat.

În continuarea articolului, vei regăsi câteva modele de tunsori de unde poți să te inspiri pentru o coafură în conformitate cu tendințele anului 2023.

Tunsori la modă în 2023

Citește și: Modele de unghii cu gel la modă în 2023

Tunsori la modă în 2023

În 2023 se poartă părul scurt. A trecut vremea în care toate fetele visau la un păr lung și mătăsos, iar în zilele noastre din ce în ce mai multe femei optează pentru un păr scurt și un look realizat fără efort, rapid și ușor de întreținut.

Acesta este un lucru foarte bun deoarece în anul 2023 chiar acest tip de tunsoare „effortless” este în tendințe.

Specialiștii în domeniu susțin că anii ’90 revin în forță în trendurile pentru păr scurt și tunsorile specifice anului 2023 vor fi unele simple, dar cu impact.

Iată câteva tunsori inspiraționale în conformitate cu tendințele anului 2023:

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

The Bixie

Tunsori la modă în 2023

Bixie este o combinație între pixie și bob. Părul este scurt în partea de sus a capului și puțin mai lung în partea de jos, iar menținerea se face cu vizite la salon la fiecare 6-8 săptămâni.

Blunt Bangs

Tunsori la modă în 2023

Acest tip de tunsoare a fost una controversată pentru că nu era adesea înțeleasă, dar în acest an revine în tendințe.

Potrivită pentru persoanele cu o față osoasă sau cu fruntea mai lată, această tunsoare poate să îți mascheze anumite imperfecțiuni dacă este corect realizată.

Bob franțuzesc

Tunsori la modă în 2023

Bobul este o tunsoare clasică pentru părul scurt și se termină, în mod normal, undeva în jurul bărbiei. O tunsoare franțuzească se termină în zona maxilarului sau lobului urechii, astfel că iese mai mult în evidență.

Bretonul este elementul de final pe care mulți stiliști în adaugă cu minuțiozitate.

Cum să-ți îngrijești corect părul

Citește și: Cum să ne îngrijim scalpul pentru a evita alopecia. “Dacă persoana respectivă nu are suficient păr în zona donatoare, din păcate, nu se mai poate face altceva.”

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cum să-ți îngrijești corect părul

Indiferent de ce tunsoare ai alege, important este să te simți bine în pielea ta și să îți îngrijești în mod corespunzător părul pentru a avea parte de un aspect sănătos și plăcut al firului de păr.

Există anumite lucruri de care trebuie să ții cont pentru a-ți îngriji în mod corespunzător părul.

Specialiștii în domeniu ne recomandă să alocăm o atenție sporită întreg procesului de spălare a părului dacă vrem să avem grijă de podoaba noastră capilară.

Acest lucru presupune atât folosirea de produse potrivite pentru tipul nostru de păr, cât și o atenție desăvârșită pe întreg parcursul procesului de spălare. Este recomandat să spălați cu grijă scalpul, fără a folosi mișcări agresive și fără să trageți prea tare de păr. De asemenea, încercați pe cât posibil să vă creați o rutină de îngrijire a părului pe care să o respectați. Folosiți balsam și măști pentru păr care au rolul de a întări firul de păr și de a-i oferi un aspect mai plăcut.

De asemenea, folosiți sprayuri cu protecție termică în cazul în care folosiți placă, ondulator sau uscător de păr. Totodată, sprayurile cu protecție termică sunt recomandate și în anotimpul cald pentru a proteja părul de razele puternice ale soarelui.

Evitați pe cât posibil folosirea acestor aparate care au ca efect încălzirea firului de păr și încercați să îl uscați cu ajutorul unui prosop, fără să îl frecați prea tare și cu mișcări ușoare.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Cum să te tunzi când ai părul creț. „Trebuie să îi respectăm textura lui naturală”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies