Turcu, Andy şi Cătălin de la Puterea Dragostei, planuri diabolice pentru a-l răni pe Livian! E revoltător ce voiau să-i facă Biancăi!

Turcu, Andy şi Cătălin de la Puterea Dragostei, planuri diabolice pentru a-l răni pe Livian! E revoltător ce voiau să-i facă Biancăi!
Turcu, Andy şi Cătălin de la Puterea Dragostei, planuri diabolice pentru a-l răni pe Livian! E revoltător ce voiau să-i facă Biancăi!

Turcu, Andy şi Cătălin, planuri diabolice pentru a-l răni pe Livian! E revoltător ce voiau să-i facă Biancăi!

Livian de la Puterea Dragostei a făcut un vlog în cadrul căruia a devoalat planuri absolut revoltătoare ale unor concurenţi din casă. Turcu, Cătălin şi Andy au vorbit extrem de urât despre colegii lor, în special despre Livian şi Bianca, aceştia spunând clar că şi-ar fi dorit să întreţină relaţii intime cu bruneta, să se filmeze şi apoi să-i trimită materialele fiului lui Nelson Mondialu' doar ca să-i facă rău.

Mai mult decât atât, cei trei au fost înregistraţi când spuneau că nu sunt atraşi de Bianca pentru că nu are sâni, dar că s-ar "umili" să facă amor cu ea doar pentru a-l răni pe Livian.

Citeste si: Livian a vorbit cu Jador despre Bianca! Fostul ei iubit suţine că bruneta s-a schimbat mult!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Turcu, Andy şi Cătălin, planuri diabolice pentru a-l răni pe Livian! "Dar nu-mi place, nu are sâni, nu are nimic"  

" Nu îmi place Bianca deloc, dar m-aş fi dat la ea şi aş fi...., doar să-i zic lui Livian "Uite, mă, ţi-am ....femeia. Dar nu-mi place, nu are sâni, nu are nimic", a spus Turcu.

 

" Eu m-aş umili să am ceva cu ea, doar să-i fac în ciudă lui Livian", a zic Cătălin.

Livian a povestit în vlog că Bianca nu s-ar fi uitat niciodată la vreunul dintre cei trei concurenţi şi că nici măcar nu îi bagă în seamă. Fiul lui Nelson le-a spus fanilor lui şi că Andy, Turcu şi Cătălin l-ar fi căutat, la hotel, să-l bată, doar că nu l-au găsit, în cameră fiind, la momentul respectiv, doar colegul lui, Marius.

"Lupul" a povestit şi că le-a propus celor trei să se bată în ring, nu pe stradă sau la hotel, să fie amendaţi de poliţie şi daţi afară din stabiliment.

Citeste si: Ella de la Puterea dragostei spune adevărul despre Georgiana, fosta iubită a lui Jador: „Sună ca disperata! Nu mi-e frică!”



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Primele imagini cu Roxana de la Puterea Dragostei după ce s-a bătut cu Andreea Pirui! "Am decis să plec..."

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Părerea Biancăi despre Antoni și Rebecca: „Sunt două pietre tari. M-aș aștepta la un conflict”. Ce a spus fosta concurentă de la „Casa iubirii” despre relația lor

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies