Tutorial machiaj emo! Iata cum sa incerci un nou stil de machiaj!

Tutorial machiaj emo! Iata cum sa incerci un nou stil de machiaj!
Tutorial machiaj emo! Iata cum sa incerci un nou stil de machiaj!

Daca sunteti in cautarea unei noutati sau a unei schimbari in ceea ce priveste machiajul, urmariti cu atentie acest articol pentru a vedea cum puteti obtine, cu succes, un machiaj emo.

Acest curent a cucerit, cu putin timp in urma, inimile multor adolescenti, admiratori ai genului de muzica cu acelasi nume.

Chiar daca doriti acest tip de machiaj si optati pentru el, nu inseamna ca deveniti “emo”. Pentru a “merita” acest titlu este nevoie de haine, coafura si atitudine in concordanta cu stilul (adesea asemanat cu cel gotic).

Machiajul fetei

Aceste doua stiluri, enumerate mai sus, au foarte multe puncte in comun, dar o diferenta majora este aceea ca in stilul “studiat” apare, in permanenta, culoarea negru si nuantele acesteia in alcatuirea machiajului ochilor

sau pe unghii dar si buze. Se mai permit si albastru inchis, mov inchis si mai nou, nuante de roz.

Acest machiaj poate parea destul de simplu, dar este nevoie de o transformare a culorii pielii, din start. Se pune accentul pe un ten palid si din aceasta cauza se va folosi un fond de ten cu o nuanta sau doua mai deschisa decat ar fi trebuit in mod normal.

In acest stil, se subliniaza si zona ochilor unde se va folosi un anticearcan de aceeasi nuanta si consistenta cremoasa.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Machiajul ochilor

Trebuie sa recunoastem ca machiajul ochilor este punctul forte al acestui stil deoarece se folosesc doar produsele care vor scoate in evidenta irisul si culoarea acestuia.

Dermatografele sau fardurile de culori inchise sunt cele vizate.

Machiajul incepe cu ajutorul unui fard negru, care, cu o pensula speciala se intinde pe efectiv toata suprafata pleoapei si este folosita aceeasi nuanta intensa. Faceti acest lucru si pentru partea de jos, cu o pensula mai subtire si trasati o linie din fard negru la baza pleoapei inferioare. Se foloseste o alta pensula, mai groasa, pentru a intinde fardul negru si pentru a-l transfera inspre partea de sus a pleoapei, aproape de spranceana.

Trasati, cu ajutorul unui eyeliner, o linie destul de grosuta, pe partea superioara a pleoapei, iar pentru cea inferioara, folositi un dermatograf, pentru interior. Daca simtiti nevoia de extensie si mare, aplicati si genele false.

Negru, din machiajul ochilor, se foloseste ca si culoare de baza pentru a accentua ochii si nu celelalte trasaturi ale fetei. Se poate crea, deasupra sau dedesubtul pleoapei efecte intunecate cu ajutorul unei subtiri dungi de fard mov, violet sau albastru.

Daca este prima data cand va ganditi la purtarea acestui tip de machiaj trebuie sa fiti constienta ca veti fi nevoita sa folositi in permanenta o crema hidratanta, deoarece fondul de ten va parea imposibil de dat jos de pe fata dumneavoastra iar ochii vor parea mereu incarcati de acele nuante inchise de fard, adaugand si creionul, genele false si mascara in doua straturi pentru efect de marire.

Iar in ceea ce priveste fondul de ten, chiar daca va trebui sa fie foarte deschis, uneori veti fi nevoita sa combinati doua nuante deoarece trebuie sa se potriveasca catusi de putin si culorii si tipului dumneavoastra de ten.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Câte kilograme a luat Roxana Vancea în sarcină și la greutate a ajuns acum? „Nu prea reușesc să trec de pragul acesta deloc.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies