Tutorial machiaj pentru ochi mici! Uite ce ar trebui sa faci!

Tutorial machiaj pentru ochi mici! Uite ce ar trebui sa faci!
Tutorial machiaj pentru ochi mici! Uite ce ar trebui sa faci!

Nu toate ne-am nascut cu niste ochi mari sau cu un look de Barbie, insa tot ce trebuie sa facem este sa lucram putin la acest aspect iar efectele vor fi pe masura.

Cu ajutorul unui machiaj pentru ochi mici, vei avea toata incaperea la picioare, deoarece, nu numai ca iti va “deschide” privirea si cei din jur vor admira ochii tai frumosi ci si vei parea de nerecunoscut.

In cazul in care ai ochii micuti, este nevoie sa fii de doua ori mai atenta la ce tip de machiaj folosesti si ce metode aplici in realizarea acestuia. Un machiaj pentru ochi mici nu face nimic altceva decat sa ofere o deschidere mare in aceasta zona si nu mai tare sa-i micsoreze.

Din aceasta cauza este nevoie sa respecti anumite reguli.

Machiajul fetei

Pentru inceperea machiajului este nevoie sa te demachiezi cu ajutorul unei lotiuni si sa hidratezi tenul cu o crema hidratanta, speciala pentru tipul tau de ten. Apoi poti incepe sa aplici primerul pentru o rezistenta a machiajului si fondul de ten adecvat nuantei tale de piele.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Machiajul ochilor

Incearca sa iti faci sprancenele subtiri pentru a da senzatia ca arcada

ta este mult mai mare decat ea exista de fapt. Nu trebuie sa-ti lasi doar cateva fire ci doar sa le dai o forma frumoasa, adecvata si sa le ingrijesti periodic. Daca “detii” cearcane, in mod clar trebuie sa stii sa le ascunzi deoarece acestea aduc inca un minus, creand umbra in acea zona sensibila a ochilor si-i face pe acestia sa para si mai mici. Deci, in cazul acestui machiaj este nevoie sa folosesti un anticearcan in nuante galbene, inainte de a te ocupa de machiajul ochilor.

Ajngem la aplicarea fardului. Culorile ce trebuie sa le folosesti cu precadere sunt: alb, bej, argintiu sau auriu, albastru, piersica sau roz pal. In cadrul machiajului pentru ochi mici este nevoie sa aplici fardul pe toata pleoapa superioara, inclusiv pe suprafata de sub arcada. Deci, este foarte simplu- mergi pe o singura nuanta, cat mai luminoasa, evita negrul, si intinde-l prin tamponare pe toata suprafata. Zona imediat sub spranceana coloreaz-o cu nuante de gri sau alb.

Insista cu acest ton ales spre partea exterioara a pleoapei.

Pentru marirea ochiului, incearca sa combini armonios tonuri deschise cu cele inchise si aplica-le spre exteriorul ochiului. Cu o pensula de blending, ai grija ca munca ta sa nu fi fost in zadar si “sparge” barierele dintre culori, imbinandu-le in o trecere armonioasa de la una la alta. Din amestecul de culori foloseste putin si pentru partea inferioara a pleoapei.

Este nevoie sa folosesti creionul dermatograf insa incearca sa nu depasesti centrul irisului pentru a da senzatia de lungime a acestuia. Nu opri brusc, ci doar incearca sa pierzi linia la un moment dat.

Pentru a sigila, nu este neaparata nevoie sa folosesti genele false, ci doar sa utilizezi doua straturi de mascara atat pentru genele superioare cat si pentru cele inferioare deoarece nu uita, este un machiaj pentru ochii mici.



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies