Tzancă Uraganu, prima reacție după ce Florin Salam i-a criticat dur pe maneliștii din trending: „Măcar copiii voștri să nu fie nesimțiți ca voi”

Florin Salam și Tzancă Uraganu
Florin Salam și Tzancă Uraganu

După mesajul revoltătot transmis de Florin Salam, Tzancă Uraganu iese în față și recunoaște care este relația dintre ei.

Tzancă Uraganu se află în topul celor mai cunoscuți și apreciați cântăreți de manele de la noi din țară. Pe numele său real, Andrei Velcu, se bucură în acest moment de un succes răsunător din punct de vedere profesional, piesele lui fiind de fiecare dată pe primul loc în tendințele YouTube-ului românesc. Artistul s-a dedicat în totalitate și a muncit din greu pentru a ajunge unde este astăzi și are o mulțime de fani pe care reușește să-i surprindă cu fiecare piesă lansată.

Citeste si: Ștefan Bănică Jr., criticat aspru de Florin Salam! De la ce au pornit neînțelegerile între cei doi: „Nu aveai voie să vorbești tu de mine!”

Florin Salam și Tzancă Uraganu
Florin Salam și Tzancă Uraganu[Sursa foto: Instagram]

Florin Salam critică aspru maneliștii din trending: „Nu aveți talent, falsați” 

Recent, Florin Salam și-a exprimat nemulțumirea față de cântăreții de muzică de petrecere, iar reacția lui i-a surprins de-a dreptul pe fani.

În cadrul unei sesiuni live, artistul a recunoscut că cel mai tare îl enervează persoanele care se laudă ori de câte ori au ocazia cu bunurile de lux, astfel că a ținut să le transmită un meaj public.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„Vă salută al vostru șef la lăutari. Nu la șmecheri, nu la ăștia care ne-au crescut copiii, nu… Sunt prea simțit să vorbesc de cineva… Dar la ăștia de vă postați bani, vă dați voi așa, am și eu

o vorbă pentru voi să vă intre bine în cap. M-am jurat pe voi, care v-am crescut… mi-e milă de voi… mă jur cu foc.

Vă arăt 50 de lei… Dacă faceți în 50 de vieți cu copiii voștri și cu nepoții voștri cât fac eu în 3 zile… Vă pup!… Stați cuminți cu banii ăia, că nu aveți nici talent, falsați. Dacă nu vă spun eu, cine să vă spună? Vă pup! Vă și bat când vreți voi.

Sper că măcar copiii voștri să nu fie nesimțiți ca voi”, a spus Florin Salam în live-ul de pe rețelele de socializare.  

Citeste si: Nicolae Guță, mărturisiri surprinzătoare din tinerețe! Cum a scăpat artistul de închisoare: „Mă căutau de un an de zile”

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Florin Salam și Tzancă Uraganu
Florin Salam și Tzancă Uraganu[Sursa foto: Instagram]

Cum se înțelege Tzancă Uraganu cu Florin Salam?

În ultimii ani, Tzancă Uraganu s-a aflat mai mereu pe primul loc în topul preferințelor pe YouTube-ul românesc, fiecare piesă lansată de el fiind ascultată de milioane de persoane, iar internauții s-au gândit că toate criticile făcute de Florin Salam se referă și la el. Pentru a face lumină în acest caz, Tzancă Uraganu a recunoscut care este relația pe care o are cu Florin Salam, dar și cu ceilalți artiști foarte cunoscuți de la noi din țară.

„Eu cel mai mult colaborez cu cumătrul meu, Florin Salam, pentru că, așa cum știe toată lumea, pe el îl iubim cel mai mult, suntem și foarte apropiați, suntem ca o familie, îl iubesc din punct de vedere muzical cel mai mult, de când eram copil, i-am spus și lui asta de n ori. Mai colaborez și cu Biju, care este fratele meu, prietenul meu, un om care îmi place și ca artist și ca prieten.

Mai e Sorinel care e tot ca fratele meu și Adrian Minune, un om pe care îl iubesc foarte mult și suntem foarte apropiați”, a declarat Tzancă Uraganu, pentru WOWbiz.ro.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

"Am fost înjurat, batjocorit, scuipat, umilit! Am cântat pentru bomboane!" Jador a vorbit despre dramele debutului său în muzică!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies