Ugur Aslan trece prin momente cumplite, după ce și-a pierdut familia în cutremurele terifiante din Turcia

Ugur Aslan trece prin momente cumplite, după ce și-a pierdut familia în cutremurele terifiante din Turcia
Ugur Aslan trece prin momente cumplite, după ce și-a pierdut familia în cutremurele terifiante din Turcia

Ugur Aslan este unul dintre cei mai celebri actori, care a intrat în inima publicului din România, în urma serialului „Dragoste infinită”. Familia sa din Hatay a rămas cu răni grave, după cele două cutremure, ulterior actorul aflând că unii dintre cei dragi s-au stins din viață.

Ugur Aslan este actor și cântăreț și are o comunitate mare de oameni care îl susțin, în Turcia. În domeniul actoriei are 15 ani de activitate și a jucat numeroase personaje, intrând în sufletul multor persoane datorită talentului uriaș de care a dat dovadă.

Citește și: ”Mă aflam în aeroport.” Liviu Vârciu și Anda Călin, clipe de coșmar! Fiica prezentatorului TV era în Turcia în ziua catastrofei din Turcia

Ugur Aslan trece prin momente cumplite, după ce familia lui a fost afectată de cutremure

În anul 2017 a devenit celebru și pentru publicul din România, când și-a făcut debutul în serialul „Dragoste infinită” în rolul lui Zehir.

Pe rețelele de socializare, actorul a venit cu un mesaj tulburător, după ce cutremurele care au afectat provincial lui natală au avut loc.

Din păcate pentru actor, rudele lui au fost grav rănite, unele dintre ele chiar decedate.

Ugur Aslan s-a născut în anul 1972, în provincia Hatay, iar familia lui avea o situație modestă, motiv pentru care a intrat în câmpul muncii încă de la o vârstă fragedă pentru a-și ajuta părinții și frații.

Actorul se poate considera un bărbat împlinit, deoarece are parte de o familie superbă.

Are o soție care este producător de film, Sema Ergenkon, alături de care are două fiice minunate.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Actorul și familia lui trec prin momente critice, deoarece cutremurele care le-au devastat țara le-a adus o tristețe cumplită în suflete. Orașul natal al actorului, Haray, a fost foarte afectat, iar câteva dintre rudele sale au fost prinse sub dărâmături.

Ugur Aslan trece prin momente cumplite, după ce familia lui a fost afectată de cutremurele terefiante din Turcia
Ugur Aslan trece prin momente cumplite, după ce familia lui a fost afectată de cutremurele terefiante din Turcia[Sursa foto: Instagram]

Ce a postat soția actorului pe rețelele de socializare

Sema Ergenekon, soția lui Uğur Aslan și, de asemenea, scenarista serialului TV „Judecata”, a împărtășit videoclipurile soțului ei pe rețelele de socializare. În timp ce fanii actorului se întrebau dacă Uğur Aslan și-a găsit rudele după ce a mers la Hatay, o postare a lui Ergenekon conține informații că, din păcate, toți cei dragi lor au murit.

Aslan a spus că fratele, mătușa, nepoții și copiii nepoților lui care locuiesc în Hatay se aflau sub dărâmături și că nu a putut lua legătura cu ei zile întregi.

„Avem o zi foarte proastă. Există multe semne de întrebare, în special despre Hatay. Fratele, mătușa și nepoții mei sunt sub dărâmături. Acum presupunem că le-am pierdut. Pentru că, din păcate, orice încercare de lua legătură cu ei nu a funcționat.

Se spune că ar fi mari daune acolo. Domnul guvernator, a spus că există slăbiciuni în infrastructură și de aceea nu au putut oferi ajutor acolo. Singură mea dorință este să se poată interveni cât mai curând posibil! Nu găsesc altceva decât o dorință că măcar un proces pentru rămășițe să funcționeze! Situația este foarte rea!”, a transmis actorul, potrivit gecce.com.tr.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Sema Ergenekon, soția lui Uğur Aslan și, de asemenea, scenarista serialului TV „Judecata”, a împărtășit videoclipurile soțului ei pe rețelele de socializare. În timp ce fanii actorului se întrebau dacă Uğur Aslan și-a găsit rudele după ce a mers la Hatay, o postare a lui Ergenekon conține informații că, din păcate, toți cei dragi lor au murit, iar acum familia se pregătește pentru înmormântare, potrivit https://televizyongazetesi.com/ .

Ugur Aslan trece prin momente cumplite, după ce familia lui a fost afectată de cutremurele terefiante din Turcia
Ugur Aslan trece prin momente cumplite, după ce familia lui a fost afectată de cutremurele terefiante din Turcia[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Actorul Erkan Petekkaya, devastat de durere. Mai multe rude de ale lui, victimele cutremurului din Turcia

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Uğur Aslan (@uguraslanofficial)



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Primele imagini cu Cansu Dere, după ce s-a zvonit că a dispărut în urma cutremurelor din Turcia

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies