Ce poate fi mai delicios ca o tarta cu legume de vara? Chef Doru Serban iti arata cu se face.
Costul estimativ pentru sase persoane este de 40 de lei.
Ingrediente
Jumatate de pachet de foi de placinta
50 ml unt topit
300 g ciuperci
300 g fasole verde
300 g dovlecel
Un ardei iute
2-3 catei usutroi
O legatura marar
O legatura patrunjel
6 rosii
6 oua mari
300 ml smantana lichida
100 g bacon
100 g mazare proaspata
Mod
de preparare
Intr-o tava de cuptor se pun foile de placinta, unse cu unt intre ele.Ciupercile, fasolea verde si dovlecelul se toaca fasii mici si se trag la tigaie cu usturoi si ardei iute, la foc foarte iute.
Se scot intr-un bol, se amesteca cu mazarea, baconul si cu verdeata proaspat tocata marunt.
Se toarna totul in tava peste foile de placinta.
Se bat ouale, se amesteca cu smantana, se asezoneaza si se toarna peste legume. Rosiile
Se da totul la cuptor, la 180 grade, timp de 30 minute.
Se scoate si se serveste cu salata sau cu sos racoritor de iaurt.
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro