Uita de problemele acestui anotimp! Iata un tratament naturist pentru reumatism

Uita de problemele acestui anotimp! Iata un tratament naturist pentru reumatism
Uita de problemele acestui anotimp! Iata un tratament naturist pentru reumatism

Reumatismul este o suma de afectiuni care includ dureri ale alriculatiilor si ale aparatului locomotor. Iata un remediu naturist cu patrunjel.

Patrunjelul si ardeiul iute sunt doua tratamente naturiste pentru reumatism care se gasesc in bucataria fiecaruia. O tinctura de ardei iute este foarte usor de preparat. Asezati cativa ardei intr-un borcan pe jumatate umplut cu apa si pe cealalta cu alcool dublu rafinat. Inchideti capacul si lasati la macerat timp de 10 zile. Se fac comprese cu aceasta tinctura, care se aplica timp de 20 de minute, de doua ori pe zi, in zona afectata.



Patrunjelul si oregano sunt inamici ai reumatismului, indiferent cum alegeti sa ii folositi, aplicand plantele direct pe zona afectata sau sa le consumati in mancare, efectul nu poate fi decat benefic.

Sursa

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Cum pregătește Gabriela Cristea limoncello și care sunt pașii pe care îi urmează până siropul este gata. “Puteți să puneți și o păstaie de vanilie”

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Bianca Drăgușanu, reacție după ce a fost acuzată că a circulat pe contrasens. Imaginile au devenit virale

Cât a costat rochia de mireasă a lui Theo Rose. Artista vorbește despre alegerile făcute la evenimentul special din viața ei. „Eu nu aveam nevoie de așa ceva, nu mi-a trebuit”

Bianca a pus stop! Ce decizie a luat în privința lui Patrick după ce a izbucnit în lacrimi: „Gata”

VIDEO Liam Payne a murit! Celebrul cântăreț a căzut de la etajul al treilea al unui hotel din Buenos Aires


Cookies