„Uită să spună că pensia alimentară nu a plătit-o de 4 luni în condițiile în care se laudă cu o activitate intensă în America.” Andreea Bălan nu s-a mai putut abține și i-a adus o critică dură lui George Burcea

„Uită să spună că pensia alimentară nu a plătit-o de 4 luni în condițiile în care se laudă cu o activitate intensă în America.” Andreea Bălan nu s-a mai putut abține și i-a adus o critică dură lui George Burcea
„Uită să spună că pensia alimentară nu a plătit-o de 4 luni în condițiile în care se laudă cu o activitate intensă în America.” Andreea Bălan nu s-a mai putut abține și i-a adus o critică dură lui George Burcea

Cu toate că scandalul dintre cei doi părea ca se va sfârși, din păcate lucrurile stau total diferit, deoarece acesta se intensifică pe zi ce trece. Andreea Bălan nu s-a mai putut abține și a venit cu declarații dure la adresa fostului său soț.

Andreea Bălan a făcut publice detalii despre relația ei cu George Burcea, în special după ce acesta a declarat că i-a fost acordat dreptul de a comunica cu fetițele prin telefon atunci când este în străinătate, în ciuda nerespectării programului de vizită când se află în țară.

Citește și: „Am făcut milionul. L-am și cheltuit.” Andreea Bălan a vorbit despre sumele pe care le-a făcut de-a lungul carierei

Andreea Bălan, obligată să-i răspundă de trei ori pe săptămâna

De asemenea, Andreea a menționat că pensia alimentară pe care o primește de la fostul soț și tată al copiilor săi este de doar 500 de lei, conform deciziei instanței, pe baza veniturilor declarate.

George Burcea a încercat să intre în contact cu fiicele sale, dar Andreea Bălan nu a răspuns la apeluri, ceea ce l-a determinat pe tatăl fetițelor să recurgă la proceduri legale, contactând avocați, toate acestea având loc în timp ce el se afla în SUA.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„Întrucât în timp ce George Burcea se afla în America și-și suna aproape zilnic fetele, iar mama minorelor nu îi răspundea decât după două săptămâni, acesta a dat o în judecată, prin ordonanță președințială. Potrivit procedurilor, instanța s-a pronunțat în nici 30 de zile. Burcea a câștigat procesul.

Automat, și dreptul de a vorbi la telefon cu fetițele de trei ori pe săptămână…. Andreea Bălan a fost astfel obligată de instanță să îi răspundă la telefon tatălui minorelor ”, a declarat o sursă judecătorească, pentru Cancan.

Între cei doi este un război total

Andreea Bălan a decis să-și exprime punctul de vedere și a făcut declarații în legătură cu situația.

Ea îl acuză pe fostul soț că nu și-a achitat pensia alimentară în valoare de 500 de lei, iar acest lucru se întâmplă de câteva luni. Andreea subliniază faptul că suma este considerată prea mică în raport cu veniturile lui George.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Tatăl copiilor mei se laudă în presă (la cine îl ascultă) că a obţinut prin ordonanţă să vorbească la telefon cu fetele de 3 ori pe săptămână atunci când e plecat din ţară, dar uită să spună şi că, de când s-a întors (după 4 luni în care nu le-a văzut), le-a luat două ore într-o zi şi alte trei în altă zi – nedorind să respecte programul de vizită cu cele două weekenduri în care poate să le ia.

Totodată uită să spună că pensia alimentară (cei 500 ron pe care i-a stabilit singur conform veniturilor declarate), nu a plătit-o de 4 luni în condiţiile în care se laudă cu o activitate intensă în America.  Sunt empatică, bună şi iertătoare, dar asta nu înseamnă că accept mizeriile pe care le debitează în presă şi nu pot să tolerez falsă impresie pe care o lasă, că îi pasă de creşterea fetiţelor în condiţiile în care faptele sale sunt total diferite.
Aşadar îmi cresc singura fetiţele din toate punctele de vedere, emoţional şi financiar şi acesta este adevărul care trebuie ştiut”,
a declarat Andreea Bălan pentru Spynews.

Citește și: „Avem foarte multă treabă împreună.” Ce a declarat Andreea Bălan, după ce a apărut alături de Jador la miezul nopții. Ce relație au cei doi



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

„Unele femei sunt invidioase.” Tatăl Loredanei Groza a vorbit despre operațiile estetice ale fiicei lui

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies