Uite care este noutatea absoluta in fitness!

Uite care este noutatea absoluta in fitness!
Uite care este noutatea absoluta in fitness!

Pentru cine s-a plictisit de vechile modalitati de antrenament in sala si este pasionat de catarat, exista un nou tip de antrenament revolutionar, fitwall!

Fitwall este un perete de alpinism adaptat conditiilor dintr-o sala de fitness. Beneficiile pe care acest tip de antrenament le ofera sunt multiple, datorita faptului ca solicita foarte multe grupe musculare.

Potrivit dailymail.co.uk, in SUA  tot mai multe persoane aleg acest sport din considerentul ca este un bun exercitiu cardio. Practicantii au posibilitatea sa isi monitorizeze ritmul cardiac sau numarul de calorii pe care le ard in timpul exercitiilor.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Desi poate parea ca aria de utilizare a fitwall este restransa, instructorii de fitness spun ca exista peste 900 de  tipuri de exercitii care pot fi facute. De asemenea acestia spun ca fitwall reprezinta viitorul in fitness.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Adelina Chivu, despre gândurile care au răscolit-o în momentul în care a întâlnit anturajul fiicei sale. „În curând, noi doi singuri vom rămâne pe această terasă. A fost groaznic.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

FOTO. Mesajul transmis de Serhat Akin după ce fost împuşcat la ieșirea dintr-un studio TV: "Au tras în picioarele mele după program"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Ea a fost marea dragoste a celebrului Halit Özgür Sarı, actorul care interpretează rolul Yaman în noul serial turcesc “Inimă rebelă”! Publicul a cunoscut-o pe frumoasa actriță în producția Doctorul minune

"Am murit pe masa de operație, iar ce am văzut apoi e foarte diferit de ce spune biserica". Experiența tulburătoare a unei avocate care a trecut prin moarte clinică


Cookies