Uite care sunt cele mai bizare festivaluri din SUA!

Uite care sunt cele mai bizare festivaluri din SUA!
Uite care sunt cele mai bizare festivaluri din SUA!

Festivalurile sunt o maniera placuta de a-ti petrece weekendul. Cu siguranta ai auzit de “Festivalul taurilor” din Spania sau de “Carnavalul de la Venetia” , insa nu credem ca stii de festivalul lintei sau festivalul muzical sub apa. Iata cateva din cele mai ciudate manifestari de pe terioriul american.

Roadkill Cook Off- Marlinton, West Virginia. Pe durata festivalului, localnicii consuma unele din cele mai ciudate preparate cum ar fi supa de veverita cu biscuiti, carnaciori de caprioara si urs teriyaki, practic tot felul de vietati omorate pe sosea. Acestia participa la degustari de vin si se bucura de show-uri live.

Festivalul testiculelor- Clinton, Montana. Asa cum ii spune si numele, in fiecare an, locuitorii din Clinton, Montana sarbatoresc…testiculele.

Atractia principala o reprezinta concursul de mancat testicule de taur si maratonul in lenjerie intima.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Festivalul muzical sub apa- Florida Keys. Muzicienii se costumeaza in sirene si sustin recitaluri sub apa. Acestea sunt transmise pe postul local de radio.

Iubitorii de scufundari participa in numar mare la festivalul menit sa promoveze conservarea recifului de corali din zona.

Festivalul lintei- Pullman, Washington. Locuitorii orasului tin sa celebreze in fiecare an lintea. Cu aceasta ocazie au loc concerte, intreceri sportive, incoronarea Regelui si Reginei Linte iar participantii pot degusta chilli evident tot din linte.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies