Uite care sunt cele mai bune alimente pentru un ten perfect!

Uite care sunt cele mai bune alimente pentru un ten perfect!
Uite care sunt cele mai bune alimente pentru un ten perfect!

Pe langa odihna, pielea ta are nevoie de vitamine si minerale care sa-i asigure fermitatea si frumusetea. Iata ce alimente este recomandat sa consumi zi de zi!

Migdale

Migdalele abunda in vitamina E, un antioxidant puternic care protejeaza celulele pielii de efectele nocive ale razelor UV. Mai exact, previne imbatranirea premature a pielii care se manifesta, de obicei, prin aparitia ridurilor si a petelor maronii.

Morcovi

Aceste legume  nu sunt bune doar pentru ochi, ci si pentru ten, fiindca vitamina A din compozitia lor combate acneea si tine sub control cantitatea de sebum de la nivelul pielii.

In plus, daca mananci morcovi cu cel putin 30 de minute inainte sa te expui la soare, vei obtine un bronz frumos si uniform.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Ciocolata neagra

Ciocolata care contine peste 90% cacao este o sursa importanta de antioxidanti. Acestia reduc roseata pielii si o protejeaza de efectele nocive ale razelor UV.

Ceai verde

La fel ca si ciocolata, si in compozitia ceaiului verde exista numerosi antioxidanti benefici pentru piele. Cu cat organismul beneficiaza de mai multi antioxidanti, cu atat pielea ta va arata mai tanara si mai catifelata.

Rosii

Licopenul din compozitia rosiilor protejaza si el pielea de semnele imbatranirii premature. De aceea, este indicat sa le consumi cat mai des, in special coapte, fiindca rosiile gatite in acest fel ofera o cantitate mai mare de licopen organismului.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Secretele de frumusețe la care apelează modelele. Cum să arăți mai tânără, chiar dacă timpul trece

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies