Uite care sunt cele mai bune sfaturi de frumusete pe care ti le dau cateva femei faimoase

Uite care sunt cele mai bune sfaturi de frumusete pe care ti le dau cateva femei faimoase
Uite care sunt cele mai bune sfaturi de frumusete pe care ti le dau cateva femei faimoase

Vedetele sunt cele mai in masura sa ofere sfaturi despre frumusete si ingrijirea pielii. Zi de zi au acces la toate noutatile de beauty, au parte de tratamente si stiu secrete care iti pot fi de folos. Iata cateva din cele mai bune trucuri de frumusete pe care le poti invata de la acestea.

Beneficiile uleiului de cocos. Uleiul de cocos este solutia pentru multe probleme ale pielii. Acesta este preferatul autoarei cartii “The Beauty Detox Solution”, Kimberly Snyder. Foloseste acest tip de ulei pentru demachiere sau ca si agent hidratant pentru ten si corp.

Secretul pielii perfecte este dezvaluit de Ellen DeGeneres. Acesta este o vegetariana convinsa. Nu foloseste produse cosmetice care au fost testate pe animale.

Evita produsele cosmetice toxice. Natalia Rose, autoarea cartii “Detox for Women” ne recomanda sa folosim produse cosmetice organice si care contin ingrediente naturale.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Nu iti incarca tenul cu cosmetice. Desi ar trebuie sa folosesti produse de curatare a tenului, scruburi si tonere, nu trebuie sa le aplici de mai multe ori pe zi, chiar daca ai tenul gras.

Excesul folosirii acestor produse poate duce la iritatii, deshidratarea pielii si sensibilizarea acesteia.

Nu folosi prea mult machiaj. Natalie Portman crede ca cel mai bun truc pentu ca pielea ta sa arate perfect este sa eviti folosirea machiajului. Actrita considera ca excesul de machiaj este una din cele mai frecvente greseli facute de femei.

Bea ceai de Rooibos. Este un ceai originar din Africa de Sud care nu contine cafeina si are un gust dulceag asemanator cu vanilia.

Contine foarte multi antioxidanti care previn aparitia ridurilor, a acneei si a inflamatiilor pielii.

Invata sa aplici corect produsele cosmetice. Nu conteaza doar ce pui pe piele ci si cum aplici. Toate vedetele stiu ca este foarte important ca atunci cand aplici crema de fata sa masezi tenul pentru a imbunatati circulatia.

Sursa en.amerikanki.com



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Gustul copilăriei pentru Mihai Mărgineanu. Mâncărurile pe care artistul nu le mai consumă acum. „Posibilitățile erau limitate. Acum, cu atâtea figuri în cap, nu mai mănânc.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies