Uite care sunt cele mai inedite interventii de chirurgie estetica!

Uite care sunt cele mai inedite interventii de chirurgie estetica!
Uite care sunt cele mai inedite interventii de chirurgie estetica!

Chirurgul estetician Adina Alberts-Catarama a vorbit pentru kfetele.ro despre cele mai inedite interventii de chirurgie estetica. Iata care sunt acestea!

1. Subtierea maxilarelor

Maxilarele « puternice” sunt extrem de deranjante mai ales pentru femei. Acestea se pot subtia prin injectii de toxine botulinica. Cateva puncte bine plasate de toxina rezolva aceasta problema pentru 4-6 luni. Interventie costa 120 de euro si, pentru a se pastra efectul, trebuie repetata permanent.

2. Implant pentru punctul G

Implantul pentru punctul G este un implant siliconic de forma rotunda care se introduce in zona submucoasa din regiunea punctului G a peretelui vaginal.

Vindecarea dureaza 4 saptamani, timp in care activitatea sexuala este prohibita. Implantul se fixeaza dupa vindecare, in pozitia optima si creste satisfactia in timpul actului sexual. Operatia costa 1500 de euro. Augmentarea punctului G se poate face si prin metoda de injectare de silicon in micropicaturi sau de injectare de acid hialuronic, interventii ale caror costuri se situeaza in intervalul  600-1200 de euro.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

3.

Netezirea gropitelor din barbie

Gropitele din barbie au o rezolvare facila. Se injecteaza toxina botulinica. Costul este de 150 de euro iar rezultatele se pastreaza pentru cateva luni. Apoi trebuie refacuta injectia.

4. Corectarea zambetului care expune gingia superioara

Sunt persoane care atunci cand zambesc se dezvleste inestetic dantura superioara inclusiv gingia superioara, partial sau chiar total. Acest neajuns se poate corecta usor prin injectare de toxina botulinica.

Costul este de 150 de euro iar rezultatele rezista 3-4 luni.

5. Sculptarea gleznelor

Modelarea gleznelor este o interventie de lipoaspiratie minutioasa, prin care este scoasa “controlat” grasimea de la nivelul gleznelor, astfel incat acestea sa devina cat mai suple. Aceasta tehnica se poate aplica cu conditia ca volumul gleznelor sa fie dat in mare parte de grasimea localizata la acest nivel si nu de formatiunile osteotendinoase subiacente.

Articol oferit de Care Zone www.carezone.ro



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Sfatul zilei din 12 august 2024. O zodie se va concentra pe comunicare și cooperare

FOTO INCENDIAR! Inna s-a pozat în așternuturi. Cântăreața i-a ÎNNEBUNIT pe fani cu formele ei

Nu te așteptai la asta! Așa arată casa lui Salman Khan și a Iuliei Vântur

Reprezentanţii unui local din Thassos încearcă să depisteze un grup de români. Au mâncat şi au plecat fără să plătească

Livia a rupt tăcerea, la un an de la despărțirea de Bordea: „Am tot tras semnale de alarmă”

Suma incredibilă pe care o plătesc turiștii pentru o plimbare cu telecabina Buşteni – Babele

''Stătea pe scaun și deodată...' - Mihai a făcut infarct în avion și a murit: Strângea bani de nuntă și urma să devină tată


Cookies