Uite care sunt cele mai nepotrivite momente  pentru a spune primul „te iubesc”!

Uite care sunt cele mai nepotrivite momente  pentru a spune primul „te iubesc”!
Uite care sunt cele mai nepotrivite momente  pentru a spune primul „te iubesc”!

Ce poate fi mai placut decat sa ai sentimente puternice pentru partenerul de viata? Te intrebi, insa, cand sa-i spui primul „te iubesc”? Este posibil sa fii tentata sa spui cele opt litere in momente mai putin potrivite. Iata cand sa eviti astfel de declaratii!

Inainte de a avea o relatie solida

Cand stii ca e prea devreme? Nu exista anumite reguli dupa care sa te ghidezi, insa e bine sa astepti ca relatia sa se sudeze pana sa-i declari dragostea ta. Altfel, s-ar putea sa fii dezamagita de reactia lui.

Cand va certati

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

De obicei, in mijlocul unui conflict nu e bine sa amesteci reprosurile cu vorbele frumoase, mai ales cand vine vorba de primul

„te iubesc”. Pastreaza aceasta declaratie speciala pentru un moment in care sunteti linistiti si va simtiti bine unul langa celalalt.

Doar ca sa oferi acelasi raspuns

Daca partenerul tau iti spune ca te iubeste, nu inseamna ca si tu trebuie sa-i spui acelasi lucru, in cazul in care nu ai astfel de sentimente pentru el. Explica-i ca si tu tii la el, insa deocamdata nu poti spune cuvintele magice, altfel ar insemna ca nu esti in totalitate sincera.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Sebastian este mărul discordiei! Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies