Uite care sunt cele mai proaste idei pentru prima intalnire!

Uite care sunt cele mai proaste idei pentru prima intalnire!
Uite care sunt cele mai proaste idei pentru prima intalnire!

Prima intalnire este destul de stresanta. Daca si locul ales este nepotrivit, exista toate sansele ca aceasta sa fie un fiasco total.

Intalnire pe stadion- nu toate fetele sunt pasionate de fotbal iar o multime de barbati scandand si folosind cuvinte nu tocmai la locul lor, nu reprezinta cadrul ideal in care voi doi puteti sa va cunoasteti mai bine.

Intalnire pe stadion- nu toate fetele sunt pasionate de fotbal iar o multime de barbati scandand si folosind cuvinte nu tocmai la locul lor, nu reprezinta cadrul ideal in care voi doi puteti sa va cunoasteti mai bine.
Restaurantele de tipul “all you can eat”- nici o fata  nu isi va umple farfuria pana la refuz la prima intalnire. Desi pare o idee buna, pentru ca de obicei in aceste locuri exista o varietate mare de feluri de mancare iar preturile sunt acceptabile, optati pentru un local intim si elegant.
Nuntile in familie- nici nu v-ati cunoscut bine, cu siguranta nu va vrea sa iti cunoasca rudele! La prima vedere pare un gest dragut, pentru ca probabil esti sigura ca familia ta il va placea insa pentru el, acest gest nu semnifica  altceva decat “lucurile
se misca  mult prea repede”.
Vizita la muzeu-  oricat de mult ai vrea sa iti impresionezi partenerul, muzeul nu este locul potrivit. Toata discutia se va desfasura in soapta! Mai mult nu ai de unde sa stii ca pentru el nu este o activitate plictisitoare.

Restaurantele de tipul “all you can eat”- nici o fata  nu isi va umple farfuria pana la refuz la prima intalnire.

Desi pare o idee buna, pentru ca de obicei in aceste locuri exista o varietate mare de feluri de mancare iar preturile sunt acceptabile, optati pentru un local intim si elegant.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Nuntile in familie- nici nu v-ati cunoscut bine, cu siguranta nu va vrea sa iti cunoasca rudele! La prima vedere pare un gest dragut, pentru ca probabil esti sigura ca familia ta il va placea insa pentru el, acest gest nu semnifica  altceva

decat “lucurile se misca  mult prea repede”.

Vizita la muzeu- oricat de mult ai vrea sa iti impresionezi partenerul, muzeul nu este locul potrivit. Toata discutia se va desfasura in soapta! Mai mult nu ai de unde sa stii ca pentru el nu este o activitate plictisitoare.

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Metoda de înțărcare pe care a folosit-o Ileana Sterp pentru fiul ei cel mic, Damir. „Emoțional este foarte greu, am plâns, am suferit în interiorul meu!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies