Uite care sunt parfumurile pe care trebuie sa le ai in aceasta primavara!

Uite care sunt parfumurile pe care trebuie sa le ai in aceasta primavara!
Uite care sunt parfumurile pe care trebuie sa le ai in aceasta primavara!

Femeile sunt innebunite dupa parfumuri. Nu conteaza ca dulapiorul tau este plin, un parfum nou este oricand binevenit, mai ales acum ca vine primavara si ai nevoie de arome proaspete. Noi am facut o selectie a vedetelor primaverii!

Miss Dior Blooming Bouquet- este un parfum floral care evoca delicatete si feminitate. Vei regasi in notele de varf miresme de mandarina siciliana, iar in cele de mijloc bujor roz, trandafir de Damasc, caisa si piersica. Nota de baza este mosc alb. Parfumul este ideal pentru plimbarile prin parc alaturi de iubitul tau. (EDT, 50 ml, 355 lei)

Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh Sunshine se potriveste femeilor care adora aromele fructate.

Notele de varf sunt capsuni, flori de mar si grapefruit roz, notele de mijloc sunt iasomie, trandafir si frunza de violeta iar notele de baza sunt lichen si ambra. Incearca-l! (EDT, 75 ml, 265 lei)

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Daca iubesti parfumurile cu tenta lemnoasa Bvlgari Omnia Crystalline Eau de Parfum este perfect pentru tine.

Notele de varf sunt lotus si mandarina. Notele de mijloc sunt heliotrop si radacina de stanjenel iar notele de baza sunt lemn de santal, rasina benzoica de Siam si mosc. Este un parfum potrivit pentru seara. (EDP, 40 ml, 270 lei)

La Vie Est Belle L`Eau de Toilette de la Lancome are o aroma florala potrivita pentru intreaga zi. Notele de varf sunt magnolie si migdale, notele de mijloc sunt stanjenel, flori albe si paciuli iar notele de baza sunt zahar pe bat, pralina, boabe de tonka si vanilie. 

Delicios, nu? (EDT, 50 ml, 344 lei)



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Impactul pe care îl are tehnologiei asupra cazinourilor tradiționale

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies