Uite care sunt semnele care iti arata ca este cazul sa consulti un dermatolog, urgent!

Uite care sunt semnele care iti arata ca este cazul sa consulti un dermatolog, urgent!
Uite care sunt semnele care iti arata ca este cazul sa consulti un dermatolog, urgent!

Cancerul de piele nu este singurul motiv pentru care trebuie sa mergi la dermatolog regulat. Exista o multime de alte boli pe care poti sa le ai fara sa stii. Iata cateva semmne care ar trebui sa iti dea de gandit!

Te-ai ars cel putin o data la plaja. Daca ai mers la un salon de bronzat artificial sau chiar si la plaja si te-ai ars este obligatoriu sa mergi la medic. Nu conteaza ca asta s-a intamplat in urma cu cativa ani. Alunitele de pe corp trebuie tinute sub observatie si tine minte ca identificarea cancerului de piele in primele stagii iti poate salva viata.

Te mananca pielea.

Daca ai acest simptom de cateva zile este cazul sa ceri parerea unui expert. S-ar putea sa ai de-a face cu o alergie care netratata poate duce la agravarea afectiunii.

Pielea ta nu mai suporta soarele. Daca dezvolti o sensibilitate la soare pe care pana acum nu o aveai trebuie sa mergi la dermatolog pentru analize. In cazul in care acest simptom este insotit de dureri musculare si oboseala este posibil sa suferi de lupus sistemic.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Pielea ta are pete maronii. Aceste pete pot fi o reactie la expunerea la soare si pot fi indepartate cu un anumit tratament.

Ai pete rosiatice pe piele. Schimbarile majore din viata (pierderea locului de munca sau divortul) se manifesta si pe piele.

Consulta un medic pentru a vedea daca nu cumva suferi de psoriazis.

Sursa  www.youbeauty.com



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies